Buzz

Γιατί το «Inside Llewyn Davis» των αδελφών Κοέν θα είναι εκπληκτική ταινία;

στα 10

Κατ’ αρχήν, γιατί είναι των αδελφών Κοέν. Αλλά, κατά δεύτερον, γιατί η εταιρεία παραγωγής της, σπρώχνει την ταινία από τώρα για τα Οσκαρ.

Γιατί το «Inside Llewyn Davis» των αδελφών Κοέν θα είναι εκπληκτική ταινία;

Το «Inside Llewyn Davis», η νέα ταινία των αδελφών Κοέν, θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της σε δέκα μέρες στις Κάννες, όπως ανακοινώθηκε στο επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ. Θα πάρει τις πρώτες της κριτικές, θα κυκλοφορήσουν συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις και μετά… θα περιμένουμε!

Γιατί η CBS Films ανακοίνωσε μόλις ότι η ταινία θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής (ακολούθως και στον υπόλοιπο κόσμο) στις 6 Δεκεμβρίου σε περιορισμένο κύκλωμα και σε ευρύτερο στις 20 Δεκεμβρίου, ακριβώς πριν τα Χριστούγεννα, ακριβώς στην κινηματογραφική περίοδο με το μεγαλύτερο hype, ακριβώς στο deadline για τη συμμετοχή της στην κούρσα των βραβείων που θα οδηγήσει στα Οσκαρ.

Βασισμένοι (αναμένει να δούμε κατά πόσο) στο βιβλίο «The Mayor of MacDougal Street», τη βιογραφία του Ντέιβ Βαν Ρονκ, του φολκ θρύλου στα καφέ του Village των 60ς, οι Κοέν κατασκεύασαν τον Λιούιν Ντέιβις (τον ερμηνεύει ο Οσκαρ Αϊζακ) - έναν...φαινομενικά loser, αντιπαθή σε όλους, μουσικό που προσπαθεί να επιβιώσει στη Νέα Υόρκη, στη σχέση του με την Τζιν (κόντρα ρόλος επιτέλους ο κοφτερός σαρκασμός της μελαχρινής Κάρι Μάλιγκαν) και στη μουσική του καριέρα (όπου εμπλέκονται οι φιγούρες των μάνατζερ Τζον Γκούντμαν και Φ. Μάρεϊ Εϊμπραμ). Στην ταινία παίζουν επίσης οι Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Γκάρετ Χέντλαντ και Ανταμ Ντράιβερ.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την ταινία και θυμηθείτε παρακάτω το τρέιλερ.