Buzz

Γιατί η Αντζελίνα Τζολί δεν θα καλέσει τον Κουέντιν Ταραντίνο στο γάμο της;

στα 10

Αφού λήξαμε το θέμα της μαστεκτομής, η Αντζελίνα Τζολί ασχολείται με τις ετοιμασίες του γάμου της με τον Μπραντ Πιτ. Στον οποίο δεν ξέρουμε ποιοι είναι καλεσμένοι, αλλά ξέρουμε ποιοι δεν θα δουν σίγουρα από κοντά τον «γάμο του αιώνα».

Γιατί η Αντζελίνα Τζολί δεν θα καλέσει τον Κουέντιν Ταραντίνο στο γάμο της;

Τα γεγονότα στη ζωή του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί τρέχουν πιο γρήγορα και από τα ζόμπι που πρωταγωνιστούν στο «World War Z», αφού μετά το θέμα της διπλής μαστεκτομής που συνεχίζει ακόμη να απασχολεί τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης (διαβάστε περισσότερα εδώ), η ζωή του πιο διάσημου ζευγαριού του πλανήτη έχει κυριευτεί από τις φήμες για τον επερχόμενο γάμο τους.

Μην απορείτε. Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί δεν είναι παντρεμένοι, παρά τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς για «μυστικές τελετές» (με τελευταία αυτή του Ιανουαρίου του 2013) και αυτό γιατί όπως είχε δηλώσει το ζευγάρι θα προχωρούσε σε ένα γάμο μόνο όταν αυτό θα «επιτρέπεται σε όλους», υποστηρίζοντας έτσι το αίτημα της queer κοινότητας για την νομιμοποίηση των ομόφυλων γάμων.

Από τότε και μέχρι σήμερα, ο μοναδικός λόγος που αναγκάζει το ζευγάρι να παντρευτεί είναι τα παιδιά τους, όπως είχε δηλώσει ο Μπραντ Πιτ σε συνέντευξή του: «Θέλουμε να παντρευτούμε. Μοιάζει να σημαίνει πολλά για τα παιδιά μας. Κάναμε πριν πολύ καιρό τη δήλωση πως δεν πρόκειται να το κάνουμε, μέχρι τη στιγμή που θα μπορούν όλοι να παντρεύονται. Αλλά δεν νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε. Τα παιδιά το ζητούν επίμονα. Και μια τέτοια δέσμευση σημαίνει πολλά και για εμάς...»

Για κάποιο περίεργο λόγο, οι φήμες για τον επερχόμενο γάμο τους έχουν αρχίσει να κυριεύουν ξανά τον διεθνή Τύπο με κυρίαρχο θέμα τη guest list που έχει αναλάβει προσωπικά η Αντζελίνα.

Σε μια τελετή που αναμένεται να κοστίζει γύρω στα 18 εκατομμύρια δολάρια και να γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, η Τζολί δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη και φυσικά δεν είναι διατεθειμένη να καλέσει όλους τους φίλους του συντρόφου της.

Ετσι, οι φήμες τη θέλουν να έχει διαγράψει ήδη από τη λίστα των καλεσμένων τρεις από τους καλύτερους φίλους και συνεργάτες του Πιτ: τον Κουέντιν Ταραντίνο (με τον οποίο ο Πιτ είχε δουλέψει στο «Inglourious Basterds»), τον Τζόνα Χιλ και τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν (με τους οποίους ο Πιτ είχε δουλέψει στο «Moneyball»).

Πηγές από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν πως η Τζολί θέλει ο γάμος τους να είναι τέλειος και ενώ σέβεται το δικαίωμα του Μπραντ Πιτ να είναι φίλος με όποιον θέλει, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει «αυτούς τους τύπους» να έρθουν στην τελετή. Η επίσημη δικαιολογία είναι πως ο γάμος τους θα είναι «μια μικρή, λιτή τελετή μόνο για τους καλύτερους φίλους και τις οικογένειές τους», αλλά η αλήθεια πίσω από αυτό είναι πως η Τζολί θεωρεί τους τρεις παραπάνω κακή επιρροή για τον Μπραντ Πιτ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο «Μπραντ δεν υπάρχει περίπτωση να αναστατώσει την Αντζελίνα, λαμβάνοντας υπόψη και όσα πέρασε τελευταία. Την λατρεύει και θέλει αυτή η μέρα να είναι τέλεια για αυτήν και τα παιδιά.»

Σε δήλωση του κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του «World War Z» στο Λονδίνο, ο Μπραντ Πιτ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, ανέφερε πως ο ίδιος είναι υπεύθυνος σε σχέση με το γάμο για τις πετσέτες!

Φανταζόμαστε πως η Αντζελίνα δεν θα τον αφήσει να κάνει bachelor party, γιατί εκεί τουλάχιστον ένας Ταραντίνο ή ένας Τζονα Χιλ θα έκαναν τη διαφορά...

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί.