Buzz

Οι «Ghostbusters» βγήκαν παγανιά: Πρώτες φωτογραφίες από το γύρισμα

στα 10

Who ya gonna call στη Βοστώνη; Η Μελίσα ΜακΚάρθι, η Κρίστεν Γουίιγκ και η Κέιτ ΜακΚίνον ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Ghostbusters» και, πια, μπορούμε κι εμείς να τις δούμε!

Οι «Ghostbusters» βγήκαν παγανιά: Πρώτες φωτογραφίες από το γύρισμα

Οι κυρίες Ghostbusters βρίσκονται στη Βοστώνη και υπάρχουν φωτογραφίες για να το αποδείξουν! Το γυναικείο «Ghostbusters» έρχεται τον Ιούλιο του 2016 και τα «αστεία» κορίτσια - όλα με προϋπηρεσία στο «Saturday Night Live» - που θα κυνηγήσουν τα φαντάσματα είναι οι Κρίστεν Γουίιγκ, η Μελίσα ΜακΚάρθι (είχε δηλώσει: «Η ιδέα μου φαίνεται τρομακτική, γιατί αναμετριέσαι με μια μυθική ταινία, αλλά θα δεχόμουν στη στιγμή»), η Κέιτ ΜακΚίνον και η Λέσλι Τζόουνς, σκηνοθετημένα από τον Πολ Φιγκ (αμέσως μετά το «Spy»), που γράφει και το σενάριο και σε παραγωγή του Ιβαν Ράιτμαν, σκηνοθέτη των δύο πρώτων «Ghostbusters».

Διαβάστε ακόμη: Στο 100% γυναικείο «Ghostbusters», μαντέψτε ποιος θα παίξει... τον ρεσεψιονιστ

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν στη Βοστώνη μόλις χτες, Πέμπτη 18 Ιουνίου και ενθουσιώδεις περαστικοί έσπευσαν να τ' απαθανατίσουν. Κατά τα λεγόμενα, παρότι επίσημη σύνοψη της ταινίας δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει, η Κρίστεν Γουίιγκ κι η Μελίσα ΜακΚάρθι υποδύονται δυο νεόκοπες συγγραφείς που γράφουν ένα βιβλίο πρεσβεύοντας ότι τα φαντάσματα υπάρχουν γύρω μας. Λίγα χρόνια αργότερα η Γουίιγκ κερδίζει μια θέση καθηγήτριας στο περίοπτο πανεπιστήμιο Columbia, αλλά μόλις εκείνο το βιβλίο της ξαναέρθει στην επιφάνεια, ο ακαδημαϊκός κόσμος την περιγελά και την εξοστρακίζει. Μόνο που, ξαφνικά, πλήθος φαντασμάτων εισβάλλει στο Μανχάταν κι η Γουίιγκ, η ΜακΚάρθι κι η ομάδα τους, όχι απλώς παίρνουν την εκδίκησή τους, αλλά και αναλαμβάνουν να καθαρίσουν την πόλη και να σώσουν τον κόσμο. Ή κάπως έτσι. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και μαντέψτε τι είδους ηρωίδα θα υποδύεται η καθεμιά, είναι πανεύκολο!

Διαβάστε ακόμη:

ghostbusters 607

ghostbusters 607

ghostbusters 607

ghostbusters 607