Buzz

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον αμφισβητεί την πραγματικότητα στο εντυπωσιακό πρώτο τρέιλερ του «Ghost in the Shell»

στα 10

Οι πρώτες εικόνες μοιάζουν αρκετές για να διαλύσουν τη διάχυτη δυσπιστία με την οποία αντιμετωπίστηκε από την αρχή το πρότζεκτ.

Flix Team
Η Σκάρλετ Τζοχάνσον αμφισβητεί την πραγματικότητα στο εντυπωσιακό πρώτο τρέιλερ του «Ghost in the Shell»

Μπορεί να μην αρκεί για να εξαλείψει πλήρως τις έντονες διαμαρτυρίες για το casting της Σκάρλετ Τζοχάνσον στον ρόλο μιας γιαπωνέζας ηρωίδας, κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε μόλις για την πολυαναμενόμενη και συνάμα εξαιρετικά αμφιλεγόμενη live action μεταφορά του εμβληματικού ομώνυμου anime του Μαμόρου Οσι (το οποίο με τη σειρά του είχε βασιστεί στο κλασικό manga του Μασαμούνε Σίρο) είναι άκρως εντυπωσιακό στην απεικόνιση ενός φουτουριστικού hi tech κόσμου.

Διαβάστε ακόμη: Ενα τολμηρό πρότζεκτ βάζει την Ασία εκεί όπου φοβήθηκε να τη βάλει το Χόλιγουντ!

Ghost in the Shell 607

Ghost in the Shell 607

Ghost in the Shell 607

Επειτα από μια σειρά σύντομων teasers, τα οποία έδιναν απλά μια μικρή γεύση από το κλίμα και το ύφος της ταινίας, το τρέιλερ μάς προσφέρει όχι μόνο μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την αισθητική της αλλά και μερικά στοιχεία για την ιστορία που θέλει τη Σκάρλετ στο ρόλο ενός cyborg στην υπηρεσία μιας εταιρείας που βρίσκεται σε πόλεμο με μια ομάδα εξτρεμιστών οι οποίοι προσπαθούν να την καταστρέψουν, καθοδηγούμενοι από μια σκοτεινή ηγετική φιγούρα.

Εκτός από την Τζοχάνσον, πρωταγωνιστούν επίσης οι Πιλού Ασμπέκ, Τακέσι Κιτάνο, Μάικλ Πιτ και Ζιλιέτ Μπινός, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ρούπερτ Σάντερς του «H Χιονάτη κι ο Κυνηγός». Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2017.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ και το πόστερ που μόλις κυκλοφόρησαν


Διαβάστε ακόμη

Ghost in the Shell poster 607