Buzz

Ετσι έγινε cyborg η Σκάρλετ Τζοχάνσον στο «Φάντασμα στο Κέλυφος»

στα 10

Στην τελική ευθεία για την έξοδό του, το «Φάντασμα στο Κέλυφος» αποκαλύπτει τα μυστικά της δημιουργίας του, δίνοντας νέο νόημα στον όρο cyberpunk!

Ετσι έγινε cyborg η Σκάρλετ Τζοχάνσον στο «Φάντασμα στο Κέλυφος»

Περισσότερο και από τις αντιδράσεις για την επιλογή της (όχι Ασιάτισσας) Σκάρλετ Τζοχάνσον στον πρωταγωνιστικό ρόλο του live - action ριμέικ του θρυλικού «Ghost in the Shell», το πιο «προκλητικό» πράγμα στην κατασκευή της ταινίας ήταν η δημιουργία από την αρχή του σύμπαντος που πρώτος δημιούργησε ο Ιάπωνας Μασαμούνε Σίροου.

Και φυσικά η τοποθέτησή στο κέντρο του της Σκάρλετ Τζοχάνσον στο ρόλο ενός cyborg που μοιάζει αποφασισμένη να αλλάξει του κανόνες του cyberpunk όπως το γνωρίζαμε...

Δείτε ακόμη: Είναι αλήθεια! Δείτε τα πρώτα πέντε λεπτά του «Ghost in the Shell»!

Από το θερμοοπτικό σέξι κοστούμι της Σκάρλετ Τζοχάνσον μέχρι την αποθέωση του green screen και τη δουλειά της εταιρίας WETA πάνω στα ειδικά εφέ της ταινίας, παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε μια σειρά από βίντεο που σας ξεναγούν στον κόσμο πίσω από τον κόσμο του «Ghost in the Shell», εκεί όπου η μαγεία της σύγχρονης τεχνολογίας έρχεται να συναντήσει το μέλλον του σινεμά.

Ghost in the Shell 607

Ghost in the Shell 607

Ghost in the Shell 607

Ghost in the Shell 607

Ghost in the Shell 607

To «Φάντασμα στο Κέλυφος» του Ρούπερτ Σάντερς με τους Σκάρλετ Τζοχάνσον, Τακέσι Κιτάνο, Μάικλ Πιτ, Πιλού Ασμπέκ και άλλους θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 30 Μαρτίου σε διανομή της UIP

Δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο με την υπογραφή της WETA που είναι υπεύθυνη για τα ειδικά εφέ της ταινίας:


Δείτε εδώ ένα δείγμα από τη δουλειά της ομάδας των ειδικών εφέ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Ghost in the Shell»:


Δείτε εδώ σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας:


Δείτε εδώ ένα βίντεο με τον κατασκευαστή των σκηνικών της ταινίας, Ρίτσαρντ Τζόνσον να μας ξεναγεί στο σύμπαν του «Ghost in the Shell»:


Δείτε εδώ ένα βίντεο με τις μάσκες που «πρωταγωνιστούν» στην ταινία:


Δείτε εδώ ένα βίντεο που παρουσιάζει τη λειτουργία του θερμοοπτικού κοστουμιού που φορούσε η Σκάρλετ Τζοχάνσον στα γυρίσματα:


Δείτε εδώ και όλες τις σκηνές που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα από την ταινία:


Η ταινία «Το Φάντασμα στο Κέλυφος» βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη, 30 Μαρτίου, από τη UIP.

ghost in the shell 607

Διαβάστε ακόμη