Buzz

O Ζεράρ Ντεπαρντιέ τα βάζει με τους Αμερικάνους!

στα 10

Από την σκλαβιά, μέχρι την ατομική βόμβα, ο Γαλλος (και Ρώσος πλέον) ηθοποιός πιστεύει το «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι».

O Ζεράρ Ντεπαρντιέ τα βάζει με τους Αμερικάνους!

«Αν η Ευρώπη σταμάταγε να άκουει τους Αμερικάνους, θα είμασταν όλοι πολύ πιο χαρούμενοι», ήταν μια από τις πιο ανώδυνες ατάκες που είπε ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, δίνοντας μια συνέντευξη στο γαλλικό ραδιόφωνο.

Είπε ακόμη ότι οι Αμερικάνοι «είναι ένας λαός που σταθερά καταστρέφει άλλους. Πολέμησαν μεταξύ τους, εξαφάνισαν τους Ινδιάνους, συνέχισαν την σκλαβιά και μετά έκαναν έναν εμφύλιο πόλεμο. Και μετά από όλα αυτά ήταν οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν την ατομική βόμβα. Οχι, προτιμώ να είμαι Ρώσος».

Μπορεί οι ταινίες του Ζεράρ Ντεπαρντιέ να μην είναι πλέον αυτό που είναι, αλλά παρά το γεγονός ότι πήρε την ρώσικη υπηκοότητα το 2013 για να αποφύγει την φορολόγησή του στην Γαλλία, παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς Γάλλους ηθοποιούς.

Κι ακόμη κι αν η παρουσία του σε μια ταινία δεν είναι πλέον απαραίτητα εγγύηση επιτυχίας, μπορείς πάντα να βασίζεσαι πάνω του για μια ηχηρή, αμφιλεγόμενη δήλωση.

Διαβάστε ακόμη: