Buzz

O Ζεράρ Ντεπαρντιέ κι ο Μισέλ Ουελμπέκ κάνουν θαλασσοθεραπεία στο «Thalasso»

στα 10

Στην νέα ταινία του Γκιγιόμ Νικλού πρωταγωνιστούν δυο ιερά τέρατα των γαλλικών τεχνών -και ναι, δεν θα το αρνηθούμε, μπήκαμε στον πειρασμό να βάλουμε το «ιερά» σε παρένθεση, βλέποντας τους στο τρέιλερ.

O Ζεράρ Ντεπαρντιέ κι ο Μισέλ Ουελμπέκ κάνουν θαλασσοθεραπεία στο «Thalasso»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκιγιόμ Νικλού συνεργάζεται με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ ή τον Μισέλ Ουελμπέκ. Εχει κάνει τουλάχιστον δυο ταινίες με τον καθένα τους, αλλά είναι η πρώτη φορά που φέρνει τον έναν απέναντι στον άλλο σε μια ταινία που εξ αρχής δεν είναι υπόσχεται μια παραδοσιακή εμπειρία.

Στο «Thalasso», ο Ντεπαρντιέ κι ο Ουελμπέκ βρίσκονται σε ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας στην Νορμανδία και καλούνται να αντέξουν όλες τις θεραπείες και τις περιποιήσεις που προσφέρει το κέντρο, αν και σύντομα απροσδόκητα γεγονότα θα ανατρέψουν την ρουτίνα της υποτιθέμενης χαλάρωσης τους.

Δείτε ακόμη: Το «Murder Mystery» του Netflix σπάει όλα τα ρεκόρ... τηλεθέασης!

thalasso 607

Ο Νικλού λέει ότι ήθελε να κινηματογραφήσει τους δύο πρωταγωνιστές του σε ένα παιγνιώδες φιλμ που θα τους έφερνε σε ένα περίκλειστο περιβάλλον και θα τους έφερνε αντιμέτωπους με μια σειρά από αλήθειες, βεβαιότητες αλλά και ψέματα.

thalasso 607

Και με τους πολλαπλούς κινδύνους που μπορεί να κρύβει μια φαινομενικά αθώα εμπειρία, όπως για παράδειγμα την πιθανότητα να παγώσει το πέος σου κατά την διάρκεια της κρυοθεραπείας, οπως βλέπουμε στο τρέιλερ.


Δείτε ακόμη: Ο Τζον Μάλκοβιτς κι ο Ντέιβιντ Μάμετ δρέπουν πικρές κριτικές για το «Bitter Wheat» στο West End