Industry

Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν δημιουργεί νέα σειρά για το ΗΒΟ

στα 10

Εμείς τον περιμένουμε να τελειώσει το βιβλίο, πριν τον προλάβει η σειρά. Εκείνος, υπογράφει για άλλη μία σειρά με το ΗΒΟ.

Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν δημιουργεί νέα σειρά για το ΗΒΟ

Κανονικά πρέπει να τρέχει και να μην προλαβαίνει ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, αλλά όπως φαίνεται ο χρόνος του θα γίνει ακόμα πιο περιορισμένος. Ο συγγραφέας υπέγραψε μία νέα συμφωνία με το ΗΒΟ για μία καινούργια σειρά που θα ονομάζεται «Captain Cosmos».

H πλοκή μας επιστρέφει στο 1949 και θέλει έναν νεαρό συγγραφέα ιστοριών επιστημονικής φαντασίας να γράφει για τη νεοσύστατη αμερικανική τηλεόραση «ιστορίες που κανείς δεν τολμούσε να γράψει». Η σειρά φυσικά θα κλείνει το μάτι στο «The Twilight Zone», έχοντας εξασφαλίσει μάλιστα τη συνεργασία του Μάρτιν με τον Μάικλ Κασάτ (σεναριογράφο στο reboot του Twilight στα 80ς) για το πρώτο επεισόδιο.

Διαβάστε ακόμα: Game of Thrones 5: ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν αποκαλύπτει ότι στη σειρά θα πεθάνουν ήρωες που δεν πεθαίνουν στα βιβλία!

George-R.R.-Martin-and-Peter-Dinklege

Οι περισσότεροι φανς του συγγραφέα υποδέχθηκαν την είδηση στα social media με ανάμεικτα συναισθήματα. Τι θα γίνει με τη συνέχεια των βιβλίων «A Song of Ice and Fire», τώρα που το «Game of Thrones» έχει πλησιάσει επικίνδυνα στα τελευταία κεφάλαια που έχει εκδώσει ο Μάρτιν για τις εξελίξεις στο Γουέστερος;

Θα τελειώσει το πολυαναμενόμενο 6ο βιβλίο «The Winds of Winter» μέσα στο 2016, όπως υποσχέθηκε, ή θα αρχίσουν οι δημιουργοί του «Game of Thrones» να παίρνουν πρωτοβουλίες;

Διαβάστε ακόμα: Σιγά που δεν το περιμένατε! Ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν «ψήνεται» για μια ταινία «Game of Thrones»

george rr martin quote 607

«Κι εγώ εύχομαι να είχε ήδη κυκλοφορήσει» είπε πρόσφατα ο Μάρτιν. «Ισως ήμουν πολύ αισιόδοξος για το πόσο γρήγορα μπορώ να το τελειώσω. Εχω ακυρώσει δύο συνέδρια, δεν αποδέχομαι πια προσκλήσεις για συνεντεύξεις - κάνω ό,τι μπορώ να ελευθερώσω το χρόνο μου και να συγκεντρωθώ...»

Ο συγγραφέας παραδέχεται ότι καθυστερεί γιατί έχει μία μεγάλη ανατροπή στο μυαλό του, αλλά θέλει προσοχή. «Είναι εύκολο να γράψεις απλώς κάτι σοκαριστικό. Το δύσκολο είναι να βγει οργανικά, μέσα από το χτίσιμο των χαρακτήρων...»

Πάντως, πριν από λίγο καιρό, ίσως για να καθησυχάσει τους φανς ή να τους πορώσει ακόμα περισσότερο για την έναρξη του 5ου κύκλου «Game of Thrones», ο Μάρτιν κυκλοφόρησε online ένα ολόκληρο κεφάλαιο από το «The Winds of Winter».

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για να δείτε το πρώτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου του «Game of Thrones»στην μεγάλη οθόνη του Δαναού, Κυριακή του Πάσχα στις 22.00, νωρίτερα απ' όλους.

Διαβάστε ακόμα: