Buzz

Μετά το «Mad Max: Fury Road», ο Τζορτζ Μίλερ ετοιμάζει επικό ρομάντζο φαντασίας με Τίλντα Σουίντον και Ιντρις Ελμπα

στα 10

Το πολυαναμενόμενο επόμενο βήμα του Αυστραλού σκηνοθέτη θα φέρει τον τίτλο «Three Thousand Years of Longing».

Μετά το «Mad Max: Fury Road», ο Τζορτζ Μίλερ ετοιμάζει επικό ρομάντζο φαντασίας με Τίλντα Σουίντον και Ιντρις Ελμπα

Στη σχεδόν σχιζοφρενική καριέρα του, ο Τζορτζ Μίλερ μας έχει δώσει σχεδόν τα πάντα: από μετα-αποκαλυπτικά αριστουργήματα («Mad Max») μέχρι αξιολάτρευτα ομιλούντα γουρούνια («Babe: Pig in the City»), κι από σέξι μαύρες κωμωδίες φαντασίας («Οι Μάγισσες του Ιστγουικ») μέχρι χαρωπά animation με πιγκουίνους («Happy Feet») και νοσοκομειακά μελό («Lorenzo's Oil»), όλα σχεδόν με την ίδια αποτελεσματικότητα.

Η τεράστια καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία (και τα έξι Οσκαρ) του «Mad Max: Fury Road» (2015), που ανέστησε θριαμβευτικά το δυστοπικό franchise που ο ίδιος δημιούργησε, τριάντα ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία ταινία της αρχικής τριλογίας του, έκαναν τους πάντες να ανυπομονούν για το επόμενο σκηνοθετικό του βήμα, και κυρίως για μια συνέχεια (ή ένα πρίκουελ) στις περιπέτειες του Mad Max, κάνοντας τις φήμες να οργιάσουν για την πιθανή κατεύθυνση που αυτές θα μπορούσαν να πάρουν.

Διαβάστε ακόμη: «Parasite»: Αυτή είναι η νέα ταινια του Μπονγκ Τζουν-χο

George Miller 607 Dream team

Απόλυτα συνεπής στις απρόβλεπτες επιλογές ολόκληρης της φιλμογραφίας του, ωστόσο, ο Αυστραλός σκηνοθέτης ανακοίνωσε πως η επόμενη ταινία του δεν θα έχει καμία σχέση με το σύμπαν του Mad Max. Αντιθέτως, αποκάλυψε πως το επόμενο κινηματογραφικό του σχέδιο θα είναι ένα επικό ρομάντζο φαντασίας με τον τίτλο «Three Thousand Years of Longing».

Ο ίδιος ο Μίλερ υπογράφει το πρωτότυπο σενάριο της ταινίας, για την υπόθεση της οποίας τίποτα παραπάνω δεν έχει γίνει γνωστό, πέρα από το ότι θα περιστρέφεται γύρω από ένα… τζίνι.

Αυτό που γνωρίζουμε, ωστόσο, είναι ότι ο Μίλερ έχει εξασφαλίσει ήδη δύο από τους βασικούς πρωταγωνιστές του: την Τίλντα Σουίντον και τον Ιντρις Ελμπα. Είναι άγνωστο ακόμα αν το εν λόγω ρομάντζο θα εκτυλίσσεται ανάμεσά τους, σε οποιαδήποτε περίπτωση, πάντως, η Σουίντον έχει ήδη εμπειρία σε ερωτικές ιστορίες δια μέσου των αιώνων (βλέπε «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί» του Τζιμ Τζάρμους.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο 2019, κι ό,τι κι αν είναι αυτό που έχει στο μυαλό του ο Μίλερ, εμείς του έχουμε σχεδόν τυφλή εμπιστοσύνη κι είμαστε διατεθειμένη να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή για τις (ακόμα πιθανές) συνέχειες του Mad Max.

Διαβάστε ακόμη