Buzz

H εγκυμοσύνη της χρονιάς ανήκει στην Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ

στα 10

Με αντίστροφη ταχύτητα από αυτή που μεγαλώνει ένα έμβρυο στην κοιλιά της μαμάς του σκάνε τα νέα γύρω από το χαρμόσυνο γεγονός που φέρνει το ζευγάρι Τζορτζ Κλούνεϊ - Αμάλ Αλαμουντίν στην επικαιρότητα.

Flix Team
H εγκυμοσύνη της χρονιάς ανήκει στην Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ

Στην αρχή ήταν η είδηση πως το ζευγάρι - δυόμιση χρόνια μετά το γάμο του - περιμένει δίδυμα, στη συνέχεια το γεγονός πως η Αμάλ Αλαμουντίν είναι ήδη στους πέντε μήνες και πως τον Ιούνιο θα έχουμε γεννητούρια, αργότερα οι δηλώσεις του Ματ Ντέιμον που αποκάλυψε πως ήταν από τους λίγους που ήξεραν για την εγκυμοσύνη ήδη από το φθινόπωρο, στα γυρίσματα του «Suburbicon», όταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήθελε να μοιραστεί τη χαρά του:

«Δούλευα μαζί του το περασμένο φθινόπωρο, με πήρε στην άκρη και τι να σας πω, σχεδόν άρχισα να κλαίω. Ημουν τόσο χαρούμενος γι' αυτόν. Και τον ρώτησα πόσο μηνών είναι και μου είπε οκτώ εβδομάδες...Είμαι ενθουσιασμένος. Χτύπησε τζάκποτ. Σε κάθε επίπεδο. Είναι μια αξιοσημείωτη γυναίκα. Θα είναι υπέροχα μαζί. Θα γίνουν υπέροχοι γονείς. Αυτά τα παιδιά θα είναι τυχερά.»

Στον ίδιο πλανήτη (!) όπου δίδυμα περιμένει και η Beyonce, ενώ η Madonna υιοθετεί δύο ακόμη παιδιά από το Μαλάουι, η εγκυμοσύνη της Αμάλ Αλαμουντίν είναι σχεδόν η πιο glamorous. Και αυτή που θα κορυφωθεί σε δημοσιεύματα και δημοσιότητα - κυρίως για το φύλο των παιδιών, κάτι που ήδη απασχολεί υπέρ του δέοντος ειδησεογραφικά δίκτυα κάθε είδους.

Amal Alamudin Εδώ το ζευγάρι σε μια από τις τελευταίες τους φωτογραφίες στα τέλη Ιανουαρίου 2017

Διαβάστε ακόμη: