Buzz

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε κάτι να πει στον Ντόναλντ Τραμπ για τη «Hollywood elite»

στα 10

Fuck you, απάντησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στον Πρόεδρο τον ΗΠΑ. Αυτά είναι...

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε κάτι να πει στον Ντόναλντ Τραμπ για τη «Hollywood elite»

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «γελοίους προνομιούχους» τους ηθοποιούς, τους σκηνοθέτες και γενικότερα τα χολιγουντιανά σελέμπριτις που ασχολούνται με την αντιπολίτευση. Κι αυτό, ως υπεράσπιση της πολιτικής του να καταργήσει το Obamacare σύστημα Υγείας, στην οποία εναντιώθηκαν εκατομμύρια πολίτες, ανώνυμοι κι επώνυμοι. Σε αυτούς τους τελευταίους, ο Τραμπ εξαπέλυσε ένα «μιλάνε όλοι, μιλάτε κι εσείς» στομφώδες λογύδριο. «Είναι γελοίοι οι αριστεροί του Χόλιγουντ», είπε χαρακτηριστικά.

Κι ο Τζορτζ Κλούνεϊ απάντησε. Και το έκανε, ω, τόσο θυμωμένα.

Διαβάστε επίσης: O Ντόναλντ Τραμπ απαγορεύει τους διαφυλικούς στον αμερικανικό στρατό και το Χόλιγουντ αντιδρά!

George Clooney HR 607 1

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κεντάκι. Πουλούσα ασφάλειες από πόρτα σε πόρτα. Εργάστηκα ως πωλητής σε μαγαζί με γυναικεία παπούτσια. Σε κάβα. Σε μπεργκεράδικο. Αγόραζα επίτηδες κουστούμια σε μεγαλύτερο νούμερο, έτσι ώστε το ύφασμα που περίσσευε όταν τα μεταποιούσα, να το έραβα γραβάτες. Για να πηγαίνω έτσι στις συνεντεύξεις μου για δουλειά. Το ότι με αποκαλεί "ελίτ" ένας άνθρωπος που χέζει σε χρυσή λεκάνη, λες κι αυτός είναι ο άνθρωπος του λαού, είναι τουλάχιστον αστείο...»

O Τζόνι Ντεπ προκαλεί ζητώντας τη δολοφονία του Ντόναλντ Τραμπ

George Clooney 607 2

«Οι άνθρωποι του Χόλιγουντ είναι κυρίως κάτοικοι των κεντρικο-δυτικών πολιτειών της Αμερικής που μετακόμισαν κάποτε στο Λος Αντζελες παλεύοντας να κάνουν καριέρα. Κανείς μας δεν είναι "προνομιούχος κάτοικος Μαλιμπού που ζει σε φούσκα". Ποιος ζει σε μεγαλύτερη φούσκα από τον άνθρωπο που έχτισε έναν χρυσό πύργο και έχει μόνο 12 εργαζόμενους στην εταιρεία του; Δεν έχει καν μία επιχείρηση που να τρέφει χιλιάδες αμερικανικές οικογένειες. Εχει μία επιχείρηση ελίτ. Και χρυσό αστέρι στη Hollywood Boulevard. Εγώ δεν έχω αστέρι στη Hollywood Boulevard, Ντόναλντ Τραμπ. Εσύ έχεις. Fuck you!»

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Αυτός ο τύπος έχει αμαυρώσει την Προεδρία»

George Clooney Social Bite 607 1

Ο Κλούνεϊ μίλησε για πολλά ακόμα, σε μία συνέντευξη για την οποία αφορμή ήταν φυσικά το «Suburbicon», η νέα του ταινία. Μίλησε για το ρατσισμό των white supremacists και τα πρόσφατα επεισόδια στο Νότο, πρόσφερε την άποψή του για το αν η σημαία του Νότου πρέπει να καταργηθεί, και σχολίασε επίσης κατά πόσο η Χίλαρι Κλίντον ήταν άξια πολιτικός για να εκλεγεί Πρόεδρος, αλλά πολύ κακή στην επικοινωνία.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ.

Διαβάστε περισσότερα