Buzz

Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς πιστεύει πως ήρθε η ώρα για λίγο γκέι «Πόλεμο των Αστρων»

στα 10

Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς ανανεώνει - επιτέλους - το σύμπαν του «Πολέμου των Αστρων». Από κάθε πιθανή άποψη...

Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς πιστεύει πως ήρθε η ώρα για λίγο γκέι «Πόλεμο των Αστρων»

«Οταν μιλάω για ένα σύμπαν που χωράει τα πάντα, δεν εξαιρώ τους γκέι χαρακτήρες. Το θεωρώ απλά φυσικό. Για μένα, η διασκέδαση με το "Star Wars" είναι να εξερευνώ τις πιθανότητες, οπότε μοιάζει παρανοϊκά στενόμυαλό ότι δεν θα υπάρχουν ομοφυλόφιλοι χαρακτήρες σε αυτό το σύμπαν», δήλωσε ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς στα Oscar Wilde Awards όπου τιμούν τους Ιρλανδούς του Χόλιγουντ και φέτος έγιναν σε κλειστή τελετή στα γραφεία της Bad Robot, εταιρίας του σκηνοθέτη.

Οι δηλώσεις του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς ήταν ικανές για να αναζοπυρώσουν τις φήμες που θέλουν τον Φιν του Τζον Μπογιέγκα και τον Πο του Οσκαρ Αϊζακ στο «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» να μοιράζονται πολλά περισσότερα από μια απλή φιλία. Ηταν πριν από λίγες ήμερες όταν ο Τζον Μπογιέγκα δήλωσε πως κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα εξελιχθεί η σχέση των δύο αντρών, ενώ ο Ράιαν Τζόνσον (ο σκηνοθέτης του δεύτερου νέου επεισοδίου της σειράς) πόσταρε το παρακάτω σκίτσο στο λογαριασμό του στο Twitter.

Διαβάστε ακόμη: Μήνυση στους παραγωγούς του «Star Wars» για τον τραυματισμό του Χάρισον Φορντ

Gay Star Wars

«Οσο γνωρίζω, όταν διαβάσαμε το σενάριο με τον Τζέι Τζέι μας μίλησε για μια φιλία, αλλά τώρα μαθαίνω τι είχε πει ο Μαρκ Χάμιλ πριν μάθει οτι ο Νταρθ Βέιντερ ήταν ο πατέρας του Λουκ. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί... Δουλεύω στενά με τον σκηνοθέτη Ράιαν Τζόνσον, οπότε το καλό που του θέλω είναι να με βάλει στο παιχνίδι από νωρίς για να προετοιμαστώ κατάλληλα. Ποιος ξέρει;», δήλωσε ο Τζον Μπογιέγκα.

Στο ίδιο στιλ και ο Οσκαρ Αϊζακ δήλωσε πως στην κοινή σκηνή των δύο μέσα στο σκάφος στο «Η Δύναμη Ξυπνάει» έπαιζαν σαν σε μια ρομαντική σκηνή: «Νομίζω πως είναι πολύ διακριτικό ρομάντζο αυτό που γεννιέται. Πρέπει να δεις την ταινία μερικές φορές για να ανακαλύψεις τις λεπτομέρειες που το μαρτυρούν».

Και φυσικά υπάρχει ένα βίντεο που υπογραμμίζει τις επίμαχες σκηνές στο «Η Δύναμη Ξυπνάει», οι οποίες μαρτυρουν τη νέα, γκει εποχή του «Πολέμου των Αστρων»:


Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Tags: Star Wars