Buzz

O Γκασπάρ Νοέ ανακαλύπτει την αγάπη

στα 10

Η καινούρια του ταινία θα λέγεται «Love» (πιθανότατα δεν θα είναι αυτό που νομίζετε) και είναι έτοιμη να ξεκινήσει γυρίσματα.

O Γκασπάρ Νοέ ανακαλύπτει την αγάπη

Εχουν περάσει ήδη πέντε χρόνια από την τελευταία ταινία του Γάλλου σκηνοθέτη του «Carne», του «Μόνος Εναντίον Ολων» και του «Μη Αναστρέψιμος». Το «Enter the Void» δίχασε και συζητήθηκε, αλλά καθώς όπως έχει πει ο ίδιος «ο χρόνος καταστρέφει τα πάντα» δεν είχε τις ίδιες «αντοχές» των προηγούμενων ταινιών του.

Κι αν στο μεταξύ ο Νοέ ασχολήθηκε με αρκετά πράγματα, γυρίζοντας ένα από τα φιλμ του «7 Μέρες στην Αβάνα», βίντεο κλιπ, βοηθώντας τον Νίκολας Βιντινγκ Ρεφν στο «Μόνο ο Θεός Συγχωρεί» και ξεκινώντας την προετοιμασία μιας καινούριας ταινίας, του «Golden Suicides», έχει ένα διαφορετικό φιλμ στα άμεσα σχεδιά του.

Δείτε ακόμη: «Applesauce»: Ο Γκασπάρ Νοέ σκηνοθετεί ένα γεμάτο χυμούς βίντεο κλιπ για τους Animal Collective

Σύμφωνα με τον Βενσάν Μαραβάλ τον επικεφαλής της γαλλικής εταιρίας Wild Bunch που θα είναι η παραγωγός του φιλμ, το «Love» θα είναι ένα «σεξουαλικό μελόδραμα για ένα αγόρι, ένα κορίτσι κι ένα άλλο κορίτσι» το οποίο θα «δοξάζει το σεξ με έναν αληθινά θετικό τρόπο. Ο Γκασπάρ νιώθει ότι τα περισσότερα φιλμ που μιλάνε για το σεξ στο παραδοσιακό σινεμά είναι σκοτεινά και δραματικά, αυτό θα είναι αληθινά χαρμόσυνο».

Παρ ότι το καστ δεν έχει ανακοινωθεί και μια πρώτη σύνοψη θα δοθεί στη δημοσιότητα στο φεστιβάλ των Καννών, τα γυρίσματα ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα στο Παρίσι και σύμφωνα με τον Μαραβάλ ο Νοέ υπόσχεται ότι το «Love», θα είναι μια ταινία «που θα καυλώσει τα αγόρια και θα κάνει τα κορίτσια να δακρύσουν».

Διαβάστε ακόμη: