Σιγά που δεν το περιμένατε! Ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν «ψήνεται» για μια ταινία «Game of Thrones»

TV 20 MAR 2014  /  Μανώλης Κρανάκης

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, με αφορμή τον τέταρτο κύκλο της σειράς, ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν ανοίγει το κεφάλαιο «κινηματογραφική ταινία "Game of Thrones"», βρίσκοντας αρκετές δικαιολογίες για να μην παρααδεχτεί πως αυτός θα είναι ένας ακόμη τρόπος να αυξήσει σημαντικά τις τραπεζικές του καταθέσεις.

Λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη του τέταρτου κύκλου του «Game of Thrones» και ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν συνεχίζει να επενδύει πάνω στο φινάλε του «Game of Thrones» και δηλώνει ανήσυχος για το αν οι παραγωγοί της σειράς θα μπορέσουν να την κρατήσουν ακμαία για όσους κύκλους χρειαστεί μέχρι να ολοκληρωθεί η ιστορία που ο ίδιος επιμηκύνει με κάθε καινούριο βιβλίο που γράφει.

«Θα το πάμε για επτά χρόνια; Για οκτώ; Για δέκα; Τα βιβλία όλο και μεγαλώνουν σε διάρκεια και χρόνο. Ισως χρειάζεται μια ταινία μεγάλου μήκους για να συντομεύσει τη διαδρομή. Κάτι με προϋπολογισμό κανονικής ταινίας, δηλαδή 100 εκατομμύρια δολάρια και κινηματογραφικό χρόνο δύο ώρες. Αυτοί οι δράκοι μεγαλώνουν κι άλλο, ξέρετε», δήλωσε σε συνεντευξή του στο The Hollywood Reporter με αφορμή την πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου του τέταρτου κύκλου της σειράς.

Ο Μάρτιν συμπλήρωσε επίσης πως η ιδέα μιας μεγάλου μήκους ταινίας θα μπορούσε να αφορά τα τρία πρίκουελ βιβλία της σειράς («Tale of Dunk and Egg») που διαδραματίζονται 90 χρόνια πριν τα γεγονότα του «Game of Thrones».

Επειδή, όμως, την ταινία / τις ταινίες δεν θα τις γλιτώσουμε όσο ο Μάρτιν αντλεί εκατομμύρια δολάρια για τον εαυτό του, ας μείνουμε σκεπτικοί και ας περιμένουμε απλά την έναρξη του τέταρτου κύκλου του «Game of Thrones» που ξεκινάει στις 6 Απριλίου στο ΗΒΟ και 48 μόλις ώρες μετά στα κανάλια Novacinema για την Ελλάδα.

Δείτε το νέο trailer και αν δεν σας πειράζουν τα spoilers διαβάστε εδώ τις μικρές συνόψεις των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων της 4ης σεζόν «Game of Thrones».

.

Περισσότερο «Game of Thrones 4»:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.