Buzz

Game of Thrones: η Εμίλια «Ντενέρις» Κλαρκ θυμάται πώς την έκανε να γελάει ο Τζέισον «Ντρόγκο» Μομόα στις ερωτικές τους σκηνές

στα 10

O Tζέισον Μομόα ο οποίος ερμήνευσε τον ισχυρό πολέμαρχο των άγριων Ντοθράκι Καλ Ντρόγκο στον πρώτο κύκλο «Game of Thrones» είχε ένα διαολεμένο χιούμορ στο γύρισμα. Ή τουλάχιστον στις ερωτικές σκηνές για να σπάει τον πάγο και να κάνει την Εμίλια «Ντενέρις» Κλαρκ να σκάει στα γέλια...

Flix Team
Game of Thrones: η Εμίλια «Ντενέρις» Κλαρκ θυμάται πώς την έκανε να γελάει ο Τζέισον «Ντρόγκο» Μομόα στις ερωτικές τους σκηνές

Από τα πρώτα επεισόδια του πρώτου κύκλου του, το «Game of Thrones» έδειξε τις γυμνές του προθέσεις: η βία και το σεξ σερβίρονται καλογυρισμένα αλλά τολμηρά. Full frontal κορμιά (κυρίως γυναικεία), μεσαιωνικά όργια, ημιάγρια ένστικτα - όλα στη φόρα. Από τις πιο σοκαριστικές σκηνές του πρώτου κύκλου ήταν ο βιασμός της νεαρής Ντενέρις Ταργκέριεν από τον σύζυγό της Καλ Ντρόγκο: ο γάμος ήταν προξενιό, η νύφη πουλήθηκε σε παζάρι εξουσίας, το μικρό, άβγαλτο ξανθό κορίτσι βρέθηκε στα χέρια του ημιάγριου ηγέτη των Ντοθράκι. Mετά προέκυψε βαθύς έρωτας, ο Ντρόγκο σκοτώθηκε, η Ντενέρις στέφθηκε «Καλίσι» και ξεκίνησε η ιστορία της Βασίλισσας των Δράκων. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

Δείτε ακόμα: Ολο το σεξ - όπως του αξίζει, σε ένα βίντεο - στον πέμπτο κύκλο του «Game of Thrones»!

Πάμε πίσω όμως στα πρώτα αυτά άγρια γυρίσματα, στην αμηχανία των ερωτικών σκηνών σε τηλεοπτικό σετ, στο ρόλο που παίζει η χημεία των ηθοποιών και η διάθεσή τους για να ελαφρύνουν τη βαριά ατμόσφαιρα με προσωπικούς αυτοσχεδιασμούς και πλάκα. Ο Τζέισον Μομόα, ο οποίος ερμήνευσε τον Ντρόγκο στο «Game of Thrones», φαίνεται πώς είχε πλάκα. «Ω, ήταν πολύ αστείος. Φαινόταν τρομαχτικός, αλλά ήταν πολύ αστείος. Λίγο ουίσκι ήθελε μόνο», ομολόγησε γελώντας η Εμίλια Κλαρκ καλεσμένη του βρετανικού «The Graham Norton Show».

Η ερώτηση του Νόρτον ήταν εύστοχη. Είχε ετοιμάσει μία εκπομπή αφιέρωμα στον Αρνολοντ Σβαρτζενέγκερ και την μεγάλη του επιστροφή ως «Εξολοθρευτής» στο «Terminator: Genisys». , στο οποίο φυσικά συμπρωταγωνιστεί και η Κλαρκ.

Διαβάστε αναλυτικά: Εμίλια Κλαρκ στο 2ο trailer για το «Terminator Genisys»: Οχι μόνο «Μητέρα των Δράκων» αλλά και «Μητέρα της Επανάστασης»

emilia clarke sex drogo 607

«Το look του "Κόναν ο Βάρβαρος" έχει επηρεάσει και την μετέπειτα ποπ κουλτούρα. Μπορεί κανείς ακόμα να ισχυριστεί ότι οι επιρροές του φαίνονται και στο "Game of Thrones''...» παρατήρησε ο Νόρτον δείχνοντας τον Αρνι στα '80ς και δίπλα τον Μομόα ως "Ντρόγκο". Η Κλαρκ συμφώνησε φυσικά και η συζήτηση μετακινήθηκε στο «Game of Thrones» - πώς είναι να πρωταγωνιστείς στην Νο1 σειρά στον κόσμο, πόσο σοκαριστικό το φινάλε του 5ου κύκλου, πόσο πλάκα κάνουν στα γυρίσματα, ειδικά όταν έχουν να γυρίσουν δύσκολες, βίαιες ή ερωτικές σκηνές.

Κι εκεί η «Ντενέρις» αποκάλυψε τι ακριβώς έκανε ο Μομόα για να σπάσει τον πάγο στα γυρίσματα της πολύ δύκολης σκηνής του βιασμού της.

Δείτε τι είπε και θυμηθείτε την αποκλειστική συνέντευξη μας με την Εμίλια Κλαρκ: «Game of Thrones 5»: η Ντενέρις μιλά στο Flix!

.

Διαβάστε τα πάντα για τον 5ο Κύκλο Game of Thrones: