Buzz

«Game of Thrones»: Από το εξώφυλλο του TIME μέχρι το τέλος... του κόσμου

στα 10

Οι πρωταγωνιστές του «Game of Thrones» φωτογραφήθηκαν για να γίνουν το εξώφυλλο του TIME - επικυρώνοντας έτσι τον τίτλο της πιο δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς της εποχής μας.

«Game of Thrones»: Από το εξώφυλλο του TIME μέχρι το τέλος... του κόσμου

Λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη του πολυαναμενόμενου 7ου κύκλου του, το «Game of Thrones» βρίσκεται φυσικά στα χείλη όλων καθώς οι φήμες για το μεγάλο φινάλε αρχίζουν να πληθαίνουν και κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί πως ακριβώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με φόντο τη διεκδίκηση του θρόνου.

Από το εξώφυλλο του TIME, οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς θυμούνται, αναλογίζονται, εύχονται καθώς όλα οδεύουν νομοτελειακά προς το τέλος...

Game of Thrones 607 TIME

Δείτε ακόμη: Κάθε ήρωας και η αφίσα του για τον 7ο κύκλο του «Game of Thrones»

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες των βασικών πρωταγωνιστών του «Game of Thrones», διαβάστε εδώ αν θέλετε όλο το κομμάτι του TIME και δείτε στο τέλος του κειμένου ένα βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφησης:

Game of Thrones 607 TIME

Εμίλια Κλαρκ / Ντενέρις Ταργκάριεν: «Δεν διστάζω να πω ότι δεν ήταν μια ευχάριστη εμπειρία να εμφανίζομαι γυμνή. Πως είναι δυνατόν; Δεν ξέρω πολλές ηθοποιούς που να ευχαριστιούνται με αυτό το κομμάτι της δουλειάς. Κανείς όμως δεν θα νοιαζόταν για την Ντενέρις αν δεν την έβλεπε να υποφέρει.»

Game of Thrones 607 TIME

Πίτερ Ντίνκλατζ / Τίριον Λάνιστερ: «Ηταν η πρώτη φορά που σε αυτό το είδος ένας άνθρωπος του μεγέθους μου ήταν στην πραγματικότητα ένα πολυδιάστατο ον, χωρίς το μεγάλο μούσι, τα μυτερά παπούτσια, την έλλειψη σεξουαλικότητας.»

Game of Thrones 607 TIME

Κιτ Χάρινγκτον / Τζον Σνόου: «Αυτό θα ακουστεί περίεργο, αλλά δεν υπήρξα ποτέ αρκετά ευχαριστημένος από τον τρόπο που τον υποδύθηκα. Νομίζω πως αυτό είναι που τον κάνει αυτό που είναι. Αυτός ο φόβος..»

Game of Thrones 607 TIME

Λένα Χέντεϊ / Σέρσεϊ Λάνιστερ: «Στην αρχή ο κόσμος έλεγε: "Θεέ μου, είσαι τόσο σκύλα. Αυτό που είναι συγκινητικό είναι ότι ο κόσμος την αγαπάει τώρα και θέλουν να είναι στην ομάδα της.»

Game of Thrones 607 TIME

Νικολάι Κόστερ Βαλντάου / Τζέιμι Λάνιστερ: «Δεν κατάφερα ποτέ πραγματικά να μπω βαθιά μέσα στη σχέση του αδερφού με την αδερφή του. Εχω δύο μεγαλύτερες αδερφές. Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα. Είναι περίεργο.»

Game of Thrones 607 TIME

Σόφι Τέρνερ / Σάνσα Σταρκ: «Ο βιασμός μου το 2015 στη σειρά ήταν το trending topic στο Twitter. Και αυτό σε κάνει να αναρωτιέσαι, γιατί όταν συμβαίνει στην πραγματική ζωή δεν είναι trending topic κάθε φορά;»

Game of Thrones 607 TIME

Μέισι Γουίλιαμς / Αρια Σταρκ: «Οι φίλοι μου μου λένε: "Είναι σαν να είσαι δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Βλέπουν τα άρθρα για μένα στο BuzzFeed, αλλά μετά βλέπουν τα ποστ που κάνω στο Facebook.»

Game of Thrones 607 TIME

Τζέι Βάις - Ντέιβιντ Μπένιοφ: «Δεν λέω ότι δεν το σκεφτόμαστε πως θα αντιδράσει ο κόσμος στο τέλος που έχουμε γράψει. Ο καλύτερος τρόπος είναι να συγκεντρωθούμε σε αυτό που έχουμε πάνω στο γραφείο μας, στο σπαθί που έχουμε μπροστά μας, στη μάχη που χορογραφείται μπροστά μας.»

Δείτε εδώ τα παρασκήνια της φωτογράφησης των πρωταγωνιστών του «Game of Thrones» για το περιοδικό TIME:


Περισσότερο «Game of Thrones»

Game of Thrones 607 TIME