Buzz

Η πρεμιέρα του «Game of Thrones 7» σπάει όλα τα ρεκόρ

στα 10

Τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης όλων των εποχών για το ΗΒΟ. Αυτό κατάφερε η πρεμιέρα του 7ου κύκλου «Game of Thrones».

Η πρεμιέρα του «Game of Thrones 7» σπάει όλα τα ρεκόρ

Φάνηκε από την πρώτη σεζόν, αλλά είναι από τις λίγες φορές που, επτά χρόνια αργότερα, μία σειρά συνεχίζει το σερί των ρεκόρ της: το «Game of Thrones» είναι σειρά-φαινόμενο. Και η χθεσινή της πρεμιέρα, το πρώτο επεισόδιο του 7ου κύκλου, δεν έφερε απλώς το χειμώνα. Αλλά και τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης που έχει δει το ΗΒΟ στην ιστορία του.

Το επεισόδιο συγκέντρωσε (και μιλάμε μόνο για την Αμερική) 10.1 εκατομμύρια τηλεθεατές κι ακόμα 5 εκατομμύρια που το παρακολούθησαν, όχι από τις μικρές οθόνες, αλλά από την πλατφόρμα live streaming του ΗΒΟ (ΗΒΟ Go/Now), δηλαδή από tablets και κινητά τηλέφωνα.

To recap με τον τρόπο του Flix: «Game of Thrones», Κύκλος 7, Επεισόδιο 1: Σημειώσεις

got 07 607

Αυτό το νούμερο είναι το υψηλότερο που έχει δει κυριακάτικη πρεμιέρα στην ιστορία του ΗΒΟ: τα 16.1 εκατομμύρια σηματοδοτούν 50% αύξηση απο την πρεμιέρα του 6ου κύκλου, αλλά και τα 11.1 εκατομμύρια 27% αύξηση από την πρεμιέρα του 2016 (που είχαν παρακολουθήσει 7.9 εκατομμύρια τηλεθεατές).

Και να φανταστείτε: η 6η σεζόν του «Game of Thrones» είχε τα ψηλότερα νούμερα που είχε φέρει ποτέ η σειρά. Φέτος θα πρέπει να σπάσουν τα κοντέρ.

got 701 607

Κι όσο για τα social media: 2.4 tweets έσπασαν το ρεκόρ κάθε προηγούμενης φοράς που σχολιάστηκε επεισόδιο του «Game of Thrones» στο twitter.

Μας το έλεγαν: winter is coming μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Περισσότερο Game of Thrones:

Περισσότερο Game of Thrones