Buzz

«Game of Thrones 7»: Θα στραφεί η Σάνσα Σταρκ εναντίον του Τζον Σνόου;

στα 10

Μήπως αυτή η συμμαχία ανάμεσα στα αδέλφια (και για τους γνώστες, «ξαδέλφια») δεν κρατήσει πολύ; Σύννεφα μαζεύονται πάνω από τη Σάνσα και τον Σνόου στον 7ο κύκλο...

«Game of Thrones 7»: Θα στραφεί η Σάνσα Σταρκ εναντίον του Τζον Σνόου;

Αν δεν έχετε δει τον 6ο κύκλο του «Game of Thrones» ( τι ακριβώς κάνατε την προηγούμενη χρονιά, μα τα 7 βασίλεια του Γουέστερος!) - μη διαβάσετε παρακάτω, ακολουθούν spoilers

Το reunion της τόσο ταλαιπωρημένης Σάνσα με τον (μέχρι τότε έτσι νομίζαμε) μπάσταρδο αδελφό της, Τζον Σνόου, ήταν μία από τις πιο δυνατές, τις πιο αιφνίδιες και ωμά συγκινητικές στιγμές του 6ου κύκλου και ολόκληρης της σειράς. Το φινάλε της σεζόν ήθελε τους δυο τους να ενώνουν δυνάμεις, με τον Σνόου να εκδικείται την τύχη της Σάνσα και να κερδίζει πίσω το βασίλιειο του Γουίντερφελ με την (πιο εντυπωσιακή μάχη που έχει γυριστεί ποτέ για την μικρή οθόνη) τη Μάχη των Μπάσταρδων.

Δείτε κι αυτό: To καστ του «Game of Thrones» τραγουδάει «I Will Survive»

Sansa Jon Snow GIF

Sansa Jon Snow GIF 2

Φήμες όμως θέλουν τη Σάνσα Σταρκ να μην στέκεται στο πλευρό του Τζον Σνόου ακριβώς. Πολλοί ερμηνεύουν το παγερό τελευταίο βλέμμα της (όταν ο Σνόου ανακηρύσσεται Βασιλιάς του Γουίντερφελντ) να μην είναι δικαίωσης, αλλά ζήλειας.

Δε θα ακούγαμε τις φήμες. Δε θα πιστεύαμε ότι η πάλαι ποτέ αδελφική αντιζηλία θα γίνει ένα πόλεμος για το θρόνο. Πιστεύουμε όμως τις δηλώσεις του Κιτ Χάρινγκτον, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Entertainment Weekly επιβεβαίωσε τις συγκρούσεις των δύο ηρώων:

«Θα υπάρξει ένταση ανάμεσά τους από την πρώτη σκηνή του 7ου κύκλου. Θα εμφανιστούν τα ίδια προβλήματα: εκείνη θα αμφισβητεί τις αποφάσεις του, εκείνος δε θα της δίνει τη δέουσα σημασία. Τώρα πόσο βαθιά και πόσο σκοτεινά θα εξελιχθούν τα πράγματα, πρέπει να το διαπιστώσετε μόνοι σας. Πάντως δε θα είναι απλές οικογενειακές συγκρούσεις. Αλλά ανταγωνισμός για την εξουσία...»

Περισσότερο «Game of Thrones»