Buzz

Το «Game of Thrones» θα διακόψει για λίγο τα γυρίσματα του όγδοου κύκλου για να παντρέψει τον Τζον Σνόου

στα 10

Ο Κιτ Χάρινγκτον ζήτησε από τους παραγωγούς της σειράς να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα προκειμένου το καστ να παραστεί στο γάμο του με την Ρόουζ Λέσλι.

Το «Game of Thrones» θα διακόψει για λίγο τα γυρίσματα του όγδοου κύκλου για να παντρέψει τον Τζον Σνόου

Το «Game of Thrones» δεν φημίζεται ακριβώς για τις ευτυχισμένες στιγμές που έχει χαρίσει στους χαρακτήρες του. Ευτυχώς, όμως, κάποιες φορές η πραγματικότητα έχει happy end.

Και παρόλο που οι θαυμαστές της σειράς δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι που ο όγδοος και τελευταίος κύκλος μάλλον δεν θα φτάσει στις οθόνες μας πριν από το 2019, δεν θα έχουν αντίρρηση για μια ακόμα μικρή καθυστέρηση, ειδικά όταν αυτή είναι για καλό σκοπό.

Διαβάστε ακόμη: Γιατί η τελευταία σεζόν του «Game of Thrones» θα είναι τόσο ακριβή;

Kit Harrington 607

Σύμφωνα με συνέντευξή του στη βρετανική εκπομπή «Jonathan Ross Show», ο Κιτ Χάρινγκτον αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της όγδοης σεζόν σχεδιάζει να παντρευτεί την αγαπημένη του, Ρόουζ Λέσλι, με την οποία γνωρίστηκαν στη σειρά όταν εκείνη προστέθηκε στο καστ του δεύτερου κύκλου, στον ρόλο της Ιγκριτ. Και γι’ αυτό το λόγο, ζήτησε από τον παραγωγό να διακόψει για μια-δυο μέρες τα γυρίσματα προκειμένου να καταφέρουν να παραστούν στην τελετή οι φίλοι του ζευγαριού από το καστ και το συνεργείο.

Kit Harrington 607

«Τηλεφώνησα στον παραγωγό και του είπα “Παντρεύομαι και βασικά είναι δικό σου το φταίξιμο”. Νομίζω ότι για την τελική σεζόν είναι τόσο αγχωμένος, που έχει φτάσει σε ένα επίπεδο ηρεμίας».

«Και του είπα “Πρέπει να συνυπολογίσεις και έναν γάμο Game of Thrones παρεμπιπτόντως”. Πρέπει να είναι όλοι εκεί, οπότε το όλο πράγμα πρέπει να σταματήσει».

Πάντως μην περιμένετε κάποια θεματική τελετή, βασισμένη στη δημοφιλή σειρά, με τους καλεσμένους να εμφανίζονται με ανάλογα κοστούμια. «Οχι. Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να πείσω τη Ρόουζ για κάτι τέτοιο», δήλωσε κατηγορηματικά ο Χάρινγκτον. Και μάλλον δεν μπορεί κανείς να την κατηγορήσει γι’ αυτό, καθώς οι γάμοι στη σειρά συνήθως δεν έχουν ακριβώς ευτυχισμένη έκβαση.

Διαβάστε ακόμη

Kit Harrington 607