Buzz

Oλη η επιρροή του «Game of Thrones» στη σύγχρονη ποπ κουλτούρα σ' ένα βίντεο!

στα 10

Πρόκειται για τη σειρά-φαινόμενο της εποχής μας. Εκτός από τα εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο όμως, έχει επηρεάσει βαθιά και την υπόλοιπη σύγχρονη ποπ κουλτούρα. Πώς; Δείτε το βίντεο.

Oλη η επιρροή του «Game of Thrones» στη σύγχρονη ποπ κουλτούρα σ' ένα βίντεο!

Εδώ και 5 τηλεοπτικούς κύκλους το «Game of Thrones» έχει αναμφίβολα κερδίσει το Σιδερένιο Θρόνο των τηλεθεάσεων - έναν κόσμο όπου ο ανταγωνισμός είναι σκληρότερος και από τα παιχνίδια του Γουέστερος και οι αποτυχημένοι αποκεφαλίζονται με μεγαλύτερη ευκολία από τα θύματα του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν.

Δείτε ακόμα: Την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του Flix, ο «Ser Alliser Thorne» (και ναι, απάντησε και στην ερώτηση που ξέρετε)

Ομως η απήχηση «Game of Thrones» δεν μετριέται μόνο με ψυχρούς αριθμούς. Πρόκειτα για μανία που έχει εξελιχθεί σε σημείο των καιρών, κι αυτό με τη σειρά του έχει επιδράσει ολόκληρη την ποπ κουλτούρα μας, η οποία κατακλύζεται με αναφορές στην Καλίσι, τους δράκους της, τους Λάνιστερ και τον Τζον Σνόου.

Απολαύστε ακόμα: όλες οι πρώτες ακροάσεις των GoT πρωταγωνιστών σ' ένα βίντεο!

Δείτε ένα βίντεο που συγκεντρώνει τις περισσότερες από αυτές τις αναφορές, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι αυτή η σειρά ήρθε για να αφήσει ένα ιστορικό αποτύπωμα και να επιβάλει έναν καλοδεχούμενο χειμώνα στο τηλεοπτικό χάρτη.

.

Διαβάστε αναλυτικά τα recaps όλων των επεισοδίων του 5ου κύκλου του «Game of Thrones»:

Διαβάστε τα πάντα για τον 5ο Κύκλο Game of Thrones: