Buzz

O Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ δεν θα ξαναταξιδέψει με την KLM

στα 10

Το Μουντιάλ ξεσηκώνει πάθη. Και ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ δεν θα συγχωρήσει ποτέ την KLM που με ένα tweet ήρθε να επισφραγίσει την ήττα του Μεξικό από την Ολλανδία.

O Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ δεν θα ξαναταξιδέψει με την KLM

«Δεν θα ξαναπετάξω με την σκατοεταιρία σας ποτέ. Αντε γαμηθείτε».

Με αυτό το tweet ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ απευθύνθηκε στην KLM, σε απάντηση του δικού της tweet λίγα μόνο λεπτά μετά την ήττα του Μεξικό από την Ολλανδία σε έναν από τους πιο διάσημους (μέχρι τώρα) αγώνες του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στο λογαριασμό της KLM, εμφανίστηκε λίγο μετά τον αγώνα ένα tweet με μια φωτογραφία που απεικόνιζε ένα σήμα αεροπορικών αναχωρήσεων που έγραφε «Adios Amigos!», σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο τον αποκλεισμό του Μεξικό από το φετινό Μουντιάλ.

Το ποστ έγινε viral και εξόργισε τόσο τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, αλλά και αρκετά εκατομμύρια ακόμη φανατικούς του Μεξικό που η KLM αναγκάστηκε να το αποσύρει λίγη ώρα αργότερα χωρίς καμία εξήγηση.

2

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρίας όμως δήλωσε: «Υποτίθεται ότι ήταν ένα αστείο. Η εταιρία δεν είχε ποτέ την πρόθεση να προσβάλλει τους Μεξικανούς. Αλλά οι αρνητικές αντιδράσεις ήταν τόσο πολλές που δεν το περιμέναμε.»

Μετά από ώρα και ο ίδιος ο Μπερνάλ απέσυρε το επίμαχο δικό του tweet, ενώ συνέχισε με ένα άλλο στο οποίο ζήτησε συγγνώμη αν πρόσβαλε οποιονδήποτε με το tweet του και έριξε το φταίξιμο στο πάθος που του γέννησε το Μουντιάλ.

Φανταζόμαστε ότι οι υπεύθυνοι της KLM επικοινώνησαν άμεσα με τον ατζέντη του χαρίζοντας του ελευθέρας στους αιθέρες για πάντα!

Διαβάστε ακόμη: