Buzz

Ο Γκάμπριελ Μπερν δίνει τον Κέβιν Σπέισι: «Σταματήσαμε για 2 μέρες το γύρισμα εξαιτίας του»

στα 10

Οι «Συνήθεις Υποπτοι» αναγκάστηκαν να σταματήσουν τα γυρίσματά τους για δύο μέρες, εξαιτίας της απρεπούς συμπεριφοράς του Κέβιν Σπέισι σε μέλη του συνεργείου, ομολογεί σήμερα ο Γκάμπριελ Μπερν. «Αυτός ήταν ο Κέβιν, το ξέραμε όλοι».

Ο Γκάμπριελ Μπερν δίνει τον Κέβιν Σπέισι: «Σταματήσαμε για 2 μέρες το γύρισμα εξαιτίας του»

«Ηταν κοινό μυστικό. Κυκλοφορούσε μεταξύ μας ως κοινό αστείο: "αυτός είναι ο Κέβιν"...»

Ετσι ξεκίνησε την απάντησή του ο Γκάμπριελ Μπερν, όταν ρωτήθηκε από τους Sunday Times για τον συμπρωταγωνιστή του στους «Συνήθεις Υπόπτους» (1995), Κέβιν Σπέισι.

Διαβάστε επίσης: το «House of Cards» θα συνεχίσει χωρίς τον Κέβιν Σπέισι και με πρωταγωνίστρια την Ρόμπιν Ράιτ

Usual Suspects 607

«Ειλικρινά όμως, δεν ήξερα το μέγεθος της παρενόχλησης. Κανείς μας δεν είχε καταλάβει το βαθμό της βίας στη συμπεριφορά του. Μετά από χρόνια αποκαλύφθηκε ότι ο λόγος που είχε κλείσει το πλατό για δυο μέρες ήταν η απρεπής σεξουαλική συμπεριφορά του Σπέισι προς κάποια μέλη του συνεργείου...»

Φήμες μάλιστα θέλουν ότι o Μπράιαν Σίνγκερ είχε τσακωθεί σε τέτοιο βαθμό με τον Σπέισι πάνω σε αυτό το περιστατικό, που έδινε τις σκηνοθετικές του οδηγίες μέσω του βοηθού του για το τελευταίο κομμάτι των γυρισμάτων.

Πάντως, η «απρεπής» συμπεριφορά όχι απλά δεν είδε τότε το φως της δημοσιότητας, όχι απλά κουκουλώθηκε, αλλά κι ο ίδιος επιβραβεύτηκε με το Οσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του «Κάιζερ Σόσε».

Διαβάστε κι αυτό: Ο Τζον Ολιβερ τσακώνεται ανοιχτά με τον Ντάστιν Χόφμαν για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης

Gabriel Byrne Kevin Spacey 607

Ο Μπερν συνέχισε το σχολιασμό του και για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν:

«Εκανα 3 ταινίες με τον Γουάινστιν και ήξερα πολύ καλά πόσο γλοιώδης είναι. Ηξερα ότι πρόκειτα για έναν χυδαίο νταή και έχω γίνει μάρτυρας του bullying του από κοντά. Τον έχω δει να συμπεριφέρεται απόλυτα χυδαία - όχι μόνο σε γυναίκες, αλλά και σε άντρες. Δεν σεβόταν κανέναν υπάλληλο. Ηθελε μόνο να είναι περιτριγυρισμένος από τους σταρ του...»

«Ναι είχα ακούσει και για 1-2 περιστατικά με διάσημες γυναίκες. Το πρόβλημα όμως με κάτι τέτοιο είναι το τι κάνεις με αυτή την πληροφορία. Δεν ξέρεις ποτέ αν είναι αλήθεια - γιατί αν είναι ψέμα, έχεις κατηγορήσει κάποιον για κάτι τρομερό. Αν είναι αλήθεια, δεν ξέρεις αν είναι δουλειά σου να το κυκλοφορήσεις. Τι θα μπορούσες να πεις; "Δεν ήμουν εκεί, δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη πίσω από μία κλειδωμένη πόρτα, απλώς άκουσα τη φήμη;" Και σε αυτή την περίπτωση δεν ξέραμε την έκταση των κατηγοριών, δεν ξέραμε το βαθμό της κακοποίησης...»

Διαβάστε περισσότερα: