Buzz

Φωτογραφίες από τη νέα ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ «Cosmopolis»

στα 10

Πριν ακόμη δούμε το «Α Dangerous Method» στις αίθουσες, κυκλοφόρησαν τρεις φωτογραφίες από τη νέα ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ «Cosmpolis». Προφανώς για να συμπέσουν με την έξοδο της «Χαραυγής Μέρος 1»...

Φωτογραφίες από τη νέα ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ «Cosmopolis»
«Οποιος ξαναπεί ότι δεν μπορώ να παίξω κάτι άλλο εκτός από τον βρυκόλακα, του την άναψα!»

Το «Cosmopolis» αφηγείται ένα 24ωρο από τη ζωή ενός 28χρονου δισεκατομμυριούχου, του Ερικ Πάρκερ, ο οποίος ζει στο Μανχάταν και πιο ειδικά μέσα στη...λιμουζίνα του. Οι χρηματιστηιριακές του συναλλαγές, δύο τύποι που τον ακολουθούν ζητώντας εκδίκηση και η τάση του προς το εξωσυζυγικό σεξ βρίσκονται στο κέντρο του ομώνυμου μυθιστορήματος του Ντον Λελίλο, που ο Κρόνενμπεργκ διασκευάζει παραδίδοντας ακόμη ένα πορτρέτο ενός χαρακτήρα στα όρια.

Ο Ερικ Πάρκερ δεν είναι άλλος από τον Ρομπερτ Πάτινσον, στον πρώτο σπουδαίο και εκτός «Τwilight» ρόλο της καριέρας του, ο οποίος πριν λίγα χρόνια δεν θα μπορούσε καν να φανταστεί πως μια μέρα θα έπαιζε μαζί με τους Ζιλιέτ Μπινός, Πολ Τζιαμάτι, Ματιέ Αμαλρίκ και Σαμάνθα Μόρτον σε ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο περιοδικό του κινηματογραφικού φεστιβάλ Lisbon and Estoril απεικονίζονται ο Ρόμπερτ Πάτινσον (χωρίς μέικ-απ) και η ανερχόμενη Καναδή Σάρα Γκέιντον (που παίζει και στο «A Dangerous Method»), η οποία αντικατέστησε την Μαριόν Κοτιγιάρ, όταν η τελευταία αποχώρησε.

Διαβάστε περισσότερα: