Buzz

Οπου Μπραντ Πιτ και Πατρίς. Νέο τρέιλερ για το «Fury»

στα 10

Η νέα, αυξημένης τεστοστερόνης, πολεμική ταινία του Ντέιβιντ Αγιερ αποκαλύπτει με το καινούριο τρέιλερ της τι λένε οι άντρες μεταξύ τους. Στον πόλεμο.

Οπου Μπραντ Πιτ και Πατρίς. Νέο τρέιλερ για το «Fury»

Γερμανία, Απρίλιος 1945. Βρισκόμαστε προς το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και παρακολουθούμε τις εξελίξεις μέσα από την ωμή ματιά στην καθημερινότητα μιας ομάδα στρατιωτών που αποτελούν το πλήρωμα ενός τανκ, του «Fury». Ο Στρατηγός τους, με το όνομα «Wardaddy», προσπαθεί να κρατήσει την πειθαρχία, το σθένος και την πίστη στο σκοπό τους ψηλά. Εκείνοι όμως είναι εξαντλημένοι σωματικά και ψυχικά, έχοντας από καιρό χάσει συντρόφους, αθωότητα, ελπίδα. Στα όρια των αντοχών τους, οφείλουν να ολοκληρώσουν μία τελευταία αποστολή: να χτυπήσουν τους Ναζί στο πιο νευραλγικό τους σημείο.

Ο σκηνοθέτης του «Σαμποτάζ», Ντέιβιντ Αγιερ είχε αποδείξει από το «End of Watch» («Περιπολία» με πρωταγωνιστή τον Τζέικ Τζίλενχαλ), ότι τον ενδιαφέρει ένα σινεμά έντασης, ρεαλισμού, όπου η δράση δεν είναι αυτοσκοπός, όσο το ίδιο το σασπένς. Στο «Fury», όπως τουλάχιστον φαίνεται από το παρακάτω, δεύτερο τρέιλερ της ταινίας, η έμφαση πέφτει επίσης σε στοιχεία ευαισθησίας, στην κλασική αντρική καμαραντερί, σ’ έναν νεανικό έρωτα ανάμεσα στις βόμβες. Κύριο ατού της ταινίας ότι το ρόλο του σκληροτράχηλου Wardaddy αναλαμβάνει ο Μπραντ Πιτ, πλαισιωμένος από τους Σάια ΛαΜπεφ, Λόγκαν Λέρμαν, Μάικλ Πένια, Τζον Μπέρνθαλ, Τζέισον Αϊζακς και Σκοτ Ιστγουντ. Το «Fury» θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 14 Οκτωβρίου και, δυο μέρες αργότερα, θ’ αποτελέσει το επίσημο φινάλε του Φεστιβάλ του Λονδίνου. Στην Ελλάδα θα περιμένουμε να το δούμε στις 20 Νοεμβρίου από τη Feelgood, για να διαπιστώσουμε αν πρόκειται για μια προφανή πολεμική ταινία της σειράς, ή για ένα ξεχωριστό φιλμ με προορισμό τα Οσκαρ, όπως ως τώρα φημολογείται.

Δείτε παρακάτω το καινούριο τρέιλερ του «Fury».

Διαβάστε ακόμα: