Buzz

To «Furious 8» υπάρχει κι ετοιμάζεται για Νέα Υόρκη

στα 10

Αν πιστέψαμε για λίγο ότι το «Furious 7» θα ήταν η τελευταία κατάθεση της κινηματογραφικής σειράς... ευτυχώς γελαστήκαμε! Το # 8 είναι στο δρόμο. Για Νέα Υόρκη!

To «Furious 8» υπάρχει κι ετοιμάζεται για Νέα Υόρκη

Ηταν ο θάνατος του Πολ Γουόκερ, ήταν ο υπέροχα συγκινητικός κινηματογραφικός αποχαιρετισμός του, ήταν ότι η ζωή πέταξε την προηγούμενη ταινία έξω από τον προγραμματισμό της: ήταν που πιστέψαμε ότι το «Furious 7» θα ήταν η τελευταία ταινία του αυτοκινητιστικού franchise. Αλλά όχι! Μετά τον θρίαμβο του «Furious 7» στο παγκόσμιο box office και με τη γενική συναίνεση ότι αυτή ήταν όχι μια καταχρηστική προσθήκη στην ιστορία, αλλά μια από τις καλύτερες ταινίες της σειράς, η «Fast & Furious» ομάδα είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα.

Διαβάστε ακόμη: «Furious 7» - Και κάπως έτσι πέρασαν 15 χρόνια

Ο εξαιρετικά δραστήριος στα social media Βιν Ντίζελ επιβεβαίωσε (για να μην πούμε και πυροδότησε) τα νέα στο instagram, με το παρακάτω ποστ:

#TorettoTuesday

A photo posted by Vin Diesel (@vindiesel) on


Τι σημαίνει αυτό; «Here’s a shot of New York City. We’re coming.» Αυτό είναι το skyline της Νέας Υόρκης, αυτή είναι η γέφυρα του Μπρούκλιν, αυτή είναι η πόλη όπου, μετά την Καλιφόρνια, το Τόκιο, τη Βραζιλία, το Αμπου Ντάμπι κι έναν ολόκληρο γύρο του κόσμου, η Team Toretto θα ζήσει την επόμενη περιπέτειά της. Ηδη, από το σενάριο του «Furious 7», γνωρίζουμε ότι η ιδέα ήταν η ταινία ν' αποτελέσει την αρχή μιας εσωτερικής στο franchise τριλογίας, με τον Mr. Nobody του Κερτ Ράσελ να λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο 7, το 8 και το 9. Δεν ξέρουμε εάν ο Τζέιμς Γουαν θα επανέλθει ως σκηνοθέτης, παρότι θα το ελπίζαμε, ξέρουμε όμως ότι το «Furious 8» θα τραβήξει χειρόφρενο στις οθόνες στις 14 Απριλίου του 2017. Προσδεθείτε.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Furious 7»