Buzz

Το πρώτο clip του «Furious 7» είναι, απλώς, αποθεωτικό

στα 10

Το «Furious 7» έρχεται στις οθόνες την Πρωταπριλιά. Αλλά το πρώτο κλιπ από την ταινία που μόλις κυκλοφόρησε, είναι αληθινά απίστευτο!

Το πρώτο clip του «Furious 7» είναι, απλώς, αποθεωτικό

Ο Τορέτο κι η ομάδα του κάθονται στα τιμόνια τους. Είναι συγκεντρωμένοι, νιώθουν την αδρεναλίνη ν' ανεβαίνει. Η πόρτα ανοίγει, τ' αυτοκίνητα βγαίνουν ένα-ένα. Η πόρτα ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ! Ο Τορέτο κι η ομάδα του βγαίνουν με το αυτοκίνητο από ένα αεροπλάνο και, με το αυτοκίνητο πάντα, πετούν στον ουρανό με αλεξίπτωτα. Γιατί το «Furious 7» δεν έχει να κάνει μόνο με την ταχύτητα, όπως λέει ο Τορέτο κι έχει απόλυτο δίκιο. Εχει να κάνει με την τελευταία παρουσία του Πολ Γουόκερ στο σύμπαν που τον έκανε διάσημο και τόσο αγαπητό, με το πώς η νέα περιπέτεια θα ξεπεράσει όλες τις προηγούμενες σε θέαμα, υπερβολή, σκηνές δράσης και street coolness, με το ποιο θα είναι το στίγμα που θα δώσει στη σειρά ταινιών ο καινούριος της σκηνοθέτης, ο Τζέιμς Γουαν του «The Conjuring». Κι όπως φαίνεται από το πρώτο clip που βλέπουμε, όλα λειτουργούν με τετρακίνηση.

Διαβάστε ακόμη: «Fast & Furious 7»: πρώτο trailer, Πολ Γουόκερ, ανατριχίλες

Το «Furious 7» βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες την 1η Απριλίου και βλέπει την ομάδα να επιστρέφει στο Λος Αντζελες, εκεί απ' όπου ξεκίνησαν όλα. Ο Βιν Ντίζελ κι η οικογένειά του αναγκάζονται ν' αγωνιστούν για τη ζωή τους ενάντια στον Ντέκαρντ Σο που υποδύεται ο Τζέισον Στέιθαμ, τον αδελφό του Οουεν Σο που σκοτώθηκε στην προηγούμενη ταινία κι ο οποίος αναζητά εκδίκηση με πάθος. Στην ταινία παίζουν οι γνωστοί «μόνιμοι», αλλά και με νέες προσθήκες: φυσικά Πολ Γουόκερ, Ντουέιν Τζόνσον, Μισέλ Ροντρίγκες, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Τζορντάνα Μπρούστερ, Ρόντα Ράουζι (του τελευταίου «Expendables»), Τόνι Τζα, Ludacris, Νάταλι Εμάνιουελ, Ντζιμόν Χούνσου, Λούκας Μπλακ, Ελσα Πατάκι και ο Κερτ Ράσελ.

Δείτε παρακάτω το κλιπ, αλλά μην το δοκιμάσετε στο επόμενο αεροπορικό ταξίδι σας!

Διαβάστε ακόμα:

furious 7 poster 607