Buzz

«The Fundamentals of Caring»: Δείτε το trailer του tearjerker του καλοκαιριού

στα 10

O νοσηλευτής Πολ Ραντ ξεκινά ένα road trip αυτογνωσίας με τον έφηβο παραπληγικό ασθενή του, Κρεγκ Ρομπερτς. Αυτή είναι η tearjerker δραμεντί του φετινού καλοκαιριού. Δείτε το trailer...

«The Fundamentals of Caring»: Δείτε το trailer του tearjerker του καλοκαιριού

Ο έφηβος Τρέβορ (Κρεγκ Ρόμπερτς) πάσχει από Μυϊκή Δυστροφία και είναι καθηλωμένος στο αναπηρικό του καροτσάκι. Η μητέρα του προσλαμβάνει τον Μπεν (Πολ Ραντ), έναν άνεργο συγγραφέα, για να τον περιποιείται.

Το αταίριαστο ζευγάρι βρίσκει ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας: έχουν και οι δύο ένα κατάμαυρο, ανίερο χιούμορ. Οσο δένονται περισσότερο, ο Μπεν πείθει την υπερπροστατευτική μητέρα του Τρέβορ να τους επιτρέψει να φύγουν σ' ένα ταξίδι δρόμου που θα επιτρέψει στο γιο της να δει την Αμερική και να αποκτήσει εμπειρίες.

Διαβάστε επίσης: Το Flix συνάντησε τον Πολ Ραντ και διαβεβαιώνει: είναι το καλύτερο παιδί!

The Fundamentals of Caring 607

Οπως, το να ερωτευθεί μία αναιδή έφηβη που το έχει σκάσει από το σπίτι της και κάνει ωτοστόπ (δεν βλάπτει ότι την ερμηνεύει η Σελίνα Γκομέζ).

Πάντως, ειλικρινά τώρα, αν είναι σε κάποιον να εμπιστευτείς το παιδί σου, αυτός θα ήταν ο Πολ Ραντ. Ο ρόλος του πάει γάντι.

Το «The Fundamentals of Caring», βασισμένο στο διήγημα «The Revised Fundamentals of Caregiving», έγραψε και σκηνοθέτησε ο διάσημος παραγωγός του Ντέιβιντ Λέτερμαν, Ρομπ Μπαρνέτ, κι έκανε πρεμιέρα στις 3 Ιουνίου αποκλειστικά στο Netflix.

Δείτε το trailer:

.

Διαβάστε επίσης: