Buzz

Αυτό είναι το καστ της «Ομάδας Αυτοκτονίας 2»

στα 10

Η νέα αυτή ομάδα δείχνει να είναι ήδη καλύτερη από την πρώτη.

Αυτό είναι το καστ της «Ομάδας Αυτοκτονίας 2»

Εδώ και λίγους μήνες ακούγονταν διάφορες φήμες για το καστ της ταινίας «Ομάδα Αυτοκτονίας 2» την οποία έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει ο Τζέιμς Γκαν. Ηδη γνωρίζαμε κάποιους από τους ηθοποιούς που επιστρέφουν στην ταινία, αλλά και κάποιους από τους καινούργιους που ετοιμάζονται να αναλάβουν δράση, και πριν λίγες μέρες ο Γκαν με ένα ποστ στον λογαριασμό του στο Instagram επιβεβαίωσε ολόκληρο το καστ, και μάλιστα με μερικές εκπλήξεις.

Διαβάστε ακόμα: Η Χάρλεϊ Κουίν «έχει ξεπεράσει τους κλόουν» στο πρώτο teaser του «Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Don’t get too attached. #TheSuicideSquad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Gunn (@jamesgunn) στις

Οι Μάργκο Ρόμπι, Τζέι Κόρτνεϊ, Βαϊόλα Ντέιβις και Τζόελ Κίνμαν επιστρέφουν στους ρόλους των Χάρλεϊ Κουίν, Captain Boomerang, Αμάντα Γουόλερ και Ρικ Φλαγκ αντίστοιχα. Εξω από την ομάδα φαίνεται πως είναι ο Τζάρετ Λίτο, τον όποιο είχαμε δει ελάχιστα στη προηγούμενη ταινία ως Τζόκερ, μέσα είναι όμως ο Ιντρις Ελμπα ο οποίος αρχικά είχε αντικαταστήσει τον Γουίλ Σμιθ στον ρόλο του Deadshot, αλλά τώρα φαίνεται πως πήρε έναν άλλον ρόλο, αφήνοντας έτσι ένα παράθυρο ανοιχτό για την επιστροφή του Σμιθ όταν κι αν εκείνος το θελήσει.

Ο Τζον Σένα θα παίξει τον ρόλο του Peacemakerm, o Ντέιβιντ Νταστμάλκιαν τον ρόλο του Polka-Dot Man, ο Ντάνιελ Μέλκιορ τον Ratcatcher, o Στιβ Αγκί θα δανείσει την φωνή του στον King Shark. Επίσης μέσα υπάρχουν ονόματα όπως του Στον Γκαν, του Τάικα Γουατίτι και του Νέιθαν Φίλιον σε ρόλους που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί. Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται να ξεκινήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά ενώ αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 6 Αυγούστου 2021.

Διαβάστε ακόμα: Εξόριστος από το «Guardians of the Galaxy», o Τζέιμς Γκαν βρίσκει καταφύγιο στο «Suicide Squad»