Buzz

Ενα reboot του «Friday the 13th» βρίσκεται στα σκαριά

στα 10

Αλλά αυτό που ίσως εκπλήσσει κάποιους είναι το όνομα του παραγωγού.

Ενα reboot του «Friday the 13th» βρίσκεται στα σκαριά

H τεράστια εισπρακτική επιτυχία του «Halloween», αποδεικνύει πως η δίψα του κόσμου για ένα καλό slasher movie δεν φαίνεται να έχει σβήσει. Ετσι σειρά στη λίστα της επιστροφής αιμοσταγών δολοφόνων στην μεγάλη οθόνη έχει άλλος ένας εικονικός χαρακτήρας, ο Τζέισον του «Friday the 13th».

Και να κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε. Την παραγωγή του reboot θα την αναλάβει ο σταρ του NBA ΛεΜπρόν Τζέιμς, με την εταιρεία παραγωγής του Springhill Entertainment. Από ότι έχει δηλώσει και ο ίδιος είναι μεγάλος φαν των ταινιών τρόμου, είχε μάλιστα λανσάρει και στο παρελθόν αθλητικά παπούτσια «Friday the 13th». Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο Τζέιμς έχει πρωταγωνιστήσει και σε ταινίες όπως το «Trainwreck», ενώ θα τον δούμε επίσης και στο σίκουελ του «Space Jam».

Διαβάστε ακόμα: Στη «Νύχτα με τις Μάσκες» του Τζον Κάρπεντερ, ο Μπαμπούλας λέγεται απλά Μάικλ Μάιερς

friday the 13th 607

Μέχρι πρότινος τα δικαιώματα του σεναρίου της ταινίας βρίσκονταν στον αέρα με τον Βίκτορ Μίλερ, τον σεναριογράφο της πρώτης ταινίας, να λέει πως έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα. Μια πρόσφατη δίκη βγήκε υπέρ του Μίλερ και έτσι η σειρά «Friday the 13th» μπορεί να ξαναβρεί τον δρόμο της στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η τελευταία ταινία του franchise ήταν το «Freddy vs. Jason» το 2003, ενώ ένα reboot κυκλοφόρησε το 2009 με μικτές αντιδράσεις από τους φαν της σειράς.

Δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα όσο αφορά την νέα ταινία, με το franchise να φαίνεται να έχει δυο εναλλακτικές: ή να γίνει ξανά ένα reboot, που μάλλον κι αυτό είναι το πιο πιθανό, ή να ακολουθήσει την τακτική του «Halloween» και βγει ως συνέχεια.

Λέτε μετά από αυτό σειρά να έχει και ο Φρέντι Κρούγκερ;

Διαβάστε ακόμα: Καλοκαιρινές σκηνές για πάντα #23 / «Friday the 13th» του Σον Σ. Κάνινγκχαμ

friday the 13th poster 607