Buzz

Οι Μάικλ Κέιν, Μόργκαν Φρίμαν & Αλαν Αρκιν απαντούν σε autocomplete ερωτήσεις από το Google

στα 10

Xαζέψτε το καστ του «Going in Style». Απλά, χαζέψτε τους...

Οι Μάικλ Κέιν, Μόργκαν Φρίμαν & Αλαν Αρκιν απαντούν σε autocomplete ερωτήσεις από το Google

Μαζί πρωταγωνιστούν στο «Going in Style», το οποίο κάνει πρεμιέρα σήμερα στην Αμερική: μία κωμωδία όπου τρεις άντρες φίλοι, κάπως προχωρημένης ηλικίας, χτυπημένοι από την οικονομική κρίση και τα άδικα επιτόκια, αποφασίζουν να ληστέψουν μία τράπεζα για να πάρουν πίσω τα δεδουλευμένα τους, να εξασφαλίσουν τις οικογένειές τους και να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Στο press junket που συνέβη πριν από λίγες μέρες στο Λονδίνο, οι πρωταγωνιστές Μάικλ Κέιν, Μόργκαν Φρίμαν και Αλαν Αρκιν απάντησαν σε ερωτήσεις για την ταινία, αλλά έπαιξαν και στο γνωστό πια παιχνίδι του Wired.

Μπορεί να θυμάστε και από την ανάλογη περίπτωση των Τζέικ Τζίλενχαλ & Ράιαν Ρέινολντς πώς παίζεται: οι ηθοποιοί απαντούν στις πιο συχνές ερωτήσεις/αναζητήσεις γύρω από το όνομά τους στο google. Τι πληκτρολογείται αυτόματα δηλαδή αν ξεκινήσει κανείς τη φράση «Γιατί ο Μάικλ Κέιν...» ή «Εχει ο Μόργκαν Φρίμαν...»

Η ιδέα του Wired μπορεί να ακούγεται αρχικά περίεργη, όμως έχει βγάλει μερικά από τα πιο fun viral videos των τελευταίων εβδομάδων (ψάξτε επίσης και αυτά με τους Κρις Εβανς και Σάμιουελ Τζάκσον).

Το μεγαλύτερο γέλιο στη συγκεκριμένη περίπτωση των Φρίμαν-Αρκιν-Κέιν είναι στο να ανακαλύψει κανείς αν μπορούν οι μεγαλύτεροι άνθρωποι να εξοικειωθούν με την πλάκα και τον αυτοσαρκασμό που τους καλεί να επιδείξουν ένα τέτοιο εύρημα.

Ενώ οι Φρίμαν και Αρκιν δηλαδή απαντούν με χιούμορ, ο Κέιν επιμένει σε μακρόσυρτες σοβαρές απαντήσεις.

Πατήστε το play:

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: