Buzz

Girl meets girl στην πρώτη σκηνή από το «Freeheld» με την Τζούλιαν Μουρ και την Ελεν Πέιτζ

στα 10

Μια πρώτη σκηνή από το «Freeheld» μας βάζει μέσα στον κόσμο της ταινίας που βρίσκει την Τζούλιαν Μουρ και την Ελεν Πέιτζ να διεκδικούν το δικαίωμα στον ερωτά τους - και στα Οσκαρ.

Girl meets girl στην πρώτη σκηνή από το «Freeheld» με την Τζούλιαν Μουρ και την Ελεν Πέιτζ

Οδεύοντας ολοταχώς προς τα Οσκαρ, αλλά κυρίως προς τον τίτλο της queer ταινίας της χρονιάς (αντίπαλο δέος στη φαινομενικά λιγότερη ακτιβιστική και εποχής «Carol» του Τοντ Χέινς), το «Freeheld» του Πίτερ Σόλετ είναι έτοιμο για τη μεγάλη πρεμιέρα του στο Τορόντο και για να ενισχύσει το hype κυκλοφορεί μια σκηνή από την ταινία - αυτή της γνωριμίας της Τζούλιαν Μουρ με την Ελεν Πέιτζ.

Διαβάστε αναλυτικά: H Τζούλιαν Μουρ και η Ελεν Πέιτζ είναι το (κινηματογραφικό) ζευγάρι της χρονιάς!

Freeheld 607

Το «Freeheld» βασίζεται στην αληθινή ιστορία της μηχανικού αυτοκινήτων Στέισι Αντρέ και της συντρόφου της, αστυνομικής ντετέκτιβ Λόρελ Εστερ και του αγώνα τους να διεκδικήσουν την απόδοση της σύνταξης της Λόρελ στην Στέισι όταν αυτή μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο σε τελευταίο στάδιο. Πολύχρονο σχέδιο στο μυαλό της Ελεν Πέιτζ, το «Freeheld» αποδεικνύει πως έχει τις δυνατότητες να κάνει mainstream μια λεσβιακή ταινία - χωρίς να κάνει εκπτώσεις και ταυτόχρονα να θυμίσει σε όλους πως ήταν ο κόσμος στην Αμερική πριν ο ομόφυλος γάμος κριθεί νόμιμος από το Ανώτατο Δικαστήριο των Η.Π.Α..

Δείτε παρακάτω τη σκηνή από το «Freeheld»:



Διαβάστε και δείτε ακόμη: