Buzz

«I want to be the best in the world»: Νέο - για πολλά Οσκαρ - τρέιλερ για το «Foxcatcher»

στα 10

Χτίζοντας το δρόμο προς την πρωτιά ανάμεσα στις αμερικάνικες ταινίες της χρονιάς, το «Foxcatcher» του Μπένετ Μίλερ προσφέρει αυτό που λέμε «τρέιλερ για πολλά - μα πάρα πολλά Οσκαρ».

«I want to be the best in the world»: Νέο - για πολλά Οσκαρ - τρέιλερ για το «Foxcatcher»

Με το που είδαμε το «Foxcatcher» στο Φεστιβάλ Καννών ήμασταν σίγουροι πως ο σχεδόν «αλάνθαστος» Μπένετ Μίλερ έχει ήδη κλείσει θέση για την οσκαρική κούρσα του 2015. Το βραβείο σκηνοθεσίας στις Κάννες ήταν μόνο η αρχή μιας σειράς βραβεύσεων που θα έρθουν σίγουρα από τις ενώσεις κριτικών σε όλη την Αμερική και τουλάχιστον δύο από την πρωταγωνιστική τριπλέτα - Τσάνινγκ Τέιτουμ, Στιβ Καρέλ, Μαρκ Ράφαλο - του «Foxcatcher» θα βρεθούν στις υποψηφιότητες με αξιώσεις τελικής επικράτησης.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Foxcatcher».

Αλλωστε μιλάμε για μια ταινία που με βάση το αμερικάνικο όνειρο μετατρέπει μια αληθινή ιστορία σε μια στιβαρή δραματική πάλη ενοχών και αδυναμίας με μοναδική φιλοδοξία τη νίκη.

2

Το δεύτερο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε είναι κομμένο και ραμμένο για μια να κηρύξει την αφετηρία μιας λαμπρής προοσκαρικής καριέρας που θα κορυφωθεί όταν το φιλμ θα κυκλοφορήσεις στις αμερικάνικές αίθουσες το Νοέμβριο του 2014. Μέχρι τότε πιστέψτε στο ταλέντο του Τσάνινγκ Τέιτουμ, θαυμάστε τον Στιβ Καρέλ στο ρόλο της ζωής του και σημειώστε οριστικά το όνομα του Μίλερ στους αμερικάνους δημιουργούς που μπορείς να εμπιστευτείς με κλειστά μάτια.


Διαβάστε ακόμη:

Tags: foxcatcher