Buzz

Στην Αθήνα. Για Πάντα

στα 10

Η νέα ταινία της Μαργαρίτας Μαντά, «Για Πάντα», κάνει βόλτα σε γνωστές και άγνωστες γωνιές της Αθήνας. Ανακαλύψτε τις και διεκδικήστε όχι μόνο συλλεκτικά δώρα, αλλά και τις ομορφότερες γειτονιές της πόλης.

Flix Team
Στην Αθήνα. Για Πάντα

Το «Για Πάντα» είναι η ιστορία του Κώστα, οδηγού στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο στη διαδρομή Αθήνα - Πειραιά και της Αννας, πωλήτριας σε εκδοτήριο ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Ο Κώστας και η Αννα αργοπεθαίνουν από έλλειψη αγάπης μέσα σε μια πόλη που αργοπεθαίνει από έλλειψη αγάπης. Την Αθήνα του σήμερα.

Ο Κώστας ερωτεύεται την Αννα την οποία μεταφέρει καθημερινά από το Θησείο στον Πειραιά και το αντίστροφο. Την αγαπά από μακριά, χωρίς να τολμά να την προσεγγίσει.

Η Μαργαρίτα Μαντά, που γράφει και σκηνοθετεί το «Για Πάντα», τολμά να προσεγγίσει τον βαθύ, αγνό ρομαντισμό ενός δυνάμει ζευγαριού. Η Αννα Μάσχα κι ο Κώστας Φιλίππογλου δίνουν πρόσωπο και νόημα στην Αννα και τον Κώστα της ταινίας και τα υπόλοιπα… τα κάνει η Αθήνα, η τρίτη πρωταγωνίστρια του φιλμ! Το «Για Πάντα» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Ιανουρίου, αλλά εσείς έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε την ταινία πιο νωρίς και πιο καλά απ’ όλους.

Δείτε παρακάτω ένα clip από το «Για Πάντα» κι αναγνωρίστε το σημείο της Αθήνας που αποτυπώνει το πλάνο. Γράψτε μας την απάντησή σας στο win@flix.gr, σημειώνοντας στο θέμα «Για Πάντα», χωρίς να ξεχάσετε το ονοματεπώνυμό σας. Εχετε τα μάτια σας ανοιχτά και για τα υπόλοιπα clips, συνολικά 7, που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Flix μέχρι την έξοδο της ταινίας. Οσοι μάς στείλουν σωστά και τις επτά απαντήσεις, θα πάρουν μέρος στην κλήρωση για πέντε συλλεκτικά, χειροποίητα λευκώματα της ταινίας, που θα μπορέσουν να κρατήσουν «Για Πάντα».

Για να μαθαίνετε τα νέα του «Για Πάντα», ακολουθείστε την ταινία στο Facebook

Δείτε στο τέλος του κειμένου το επίσημο trailer του «Για Πάντα».


Στην Αθήνα. Για Πάντα. Clip # 1


Διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «Για Πάντα»: