Buzz

«For hope, for family, for justice». Τρέιλερ για το «Out of the Furnace»

στα 10

Με τον Κρίστιαν Μπέιλ απέναντι στον Γούντι Χάρελσον, ένα συμπληρωματικό καστ εξαιρετικών ηθοποιών και την αίσθηση ενός δυνατού δράματος, η ταινία του Σκοτ Κούπερ μας δείχνει τις πρώτες εικόνες της.

«For hope, for family, for justice». Τρέιλερ για το «Out of the Furnace»

Μπορεί η ιστορία ενός blue collar άντρα που αναγκάζεται να πάρει το όπλο του και να ξυπνήσει τον πιο σκληρό εαυτό του για να βοηθήσει τον αδελφό του να ξεμπλέξει από τον επικίνδυνο εναγκαλισμό ενός επικίνδυνου τύπου στον οποίο χρωστάει λεφτά να μοιάζει μάλλον γνώριμη, αλλά το τρέιλερ για το «Out of the Furnace», υπόσχεται μια από εκείνες τις ταινίες που ξεπερνούν τους περιορισμούς τους.

Δεν είναι μόνο η αίσθηση του τόπου και των ανθρώπων, της κοινωνικής τάξης και συνθήκης που αναδύεται ξεκάθαρη μέσα από τα λίγα μόλις λεπτά του βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, αλλά και η αίσθηση ενός στιβαρού δράματος που μοιάζει να δικαιώνεται στα χέρια μιας σειράς εξαιρετικών ηθοποιών.

Εκτός από τον Κρίστιαν Μπέιλ που στον πρώτο μετά Μπατμαν ρόλο του, αφήνει στην άκρη τον ρόλο του κομψού πολυεκατομμυριούχου εκδικητή γι αυτόν ενός βιομηχανικού εργάτη και τον Γούντι Χάρλεσον που ξέρει να γίνεται απειλητικός ακόμη κι όταν έχει στο στόμα γλειφιτζούρι, στο φιλμ πρωταγωνιστούν επίσης ο Κέισι Αφλεκ, η Ζόι Σαλντάνα, ο Σάμ Σέπραντ, ο Γουίλεμ Νταφόε και ο Φόρεστ Γουίτακερ.

Σκηνοθετημένο από τον Σκοτ Κούπερ του «Crazy Heart», το «Out of the Furnace» βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου, καθώς δεν είναι δύσκολο να αντιληφθείτε ότι μοιάζει σαν ένα από εκείνα τα «μικρά» δράματα που μπορούν να φτάσουν μακριά στην εποχή των βραβείων.

2


Update 05.10 Δείτε παρακάτω το δεύτερο, ακόμα πιο macho τρέιλερ του «Out of the Furnace».