Buzz

Flix Week Top-10: τα δέκα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας που πέρασε

στα 10

Σε μια λίστα με 10 hot ειδήσεις, όλα όσα σημάδεψαν τις προηγούμενες μέρες, για ένα γρήγορο recap σε σινεμά, τηλεόραση και όλα τα συναφή.

Flix Team
Flix Week Top-10: τα δέκα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας που πέρασε

H Μαριόν Κοτιγιάρ τραγουδά και σκηνοθετεί μια «Snapshot in LA» Κάθε ηθοποιός θέλει στην πραγματικότητα να τραγουδήσει. Ή να σκηνοθετήσει, η Μαριόν τα έκανε και τα δυο μαζί. Μια υπέροχη βίλα στο Λος Αντεζελες, μερικά ρούχα από την συλλογή του Dior για τον επόμενο χειμώνα και η Μαριόν Κοτιγιάρ να τραγουδά ένα τραγούδι γραμμένο από τον frontman των Metronomy Τζόζεφ Μάουντ, με τον τίτλο «Snapshot in LA». Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο τους συνεργάζονται, η Μαρίον είχε τραγουδήσει live με την μπάντα το «Is She Really Going Out With Him» σε μια βραδιά για τα τριάντα χρόνια του Canal + αλλά αυτή τη φορά πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα. Κι εκτός από το να τραγουδά, γράφει το σενάριο και σκηνοθετεί μαζί με τον Ελιοτ Μπλις, το video clip που την βρίσκει να αψηφά ακόμη και την βαρύτητα.

tarantino 607

Ο Ταραντίνο λέει το μεγάλο αντίο στο σινεμά; Το είχε δηλώσει και στο παρελθόν, δύο χρόνια πριν, τον Νοέμβριο του 2012: «δύο ακόμα ταινίες και τέρμα!» Φαίνεται πώς ο Κουέντιν Ταραντίνο δεν άλλαξε γνώμη. Μιλώντας για το πολυαναμενόμενο «The Hateful Eight» επανέλαβε την απόφασή του. Θα βγει στη σύνταξη...

thessaloniki videos 607

Τα πρόσωπα του 55ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στην κάμερα του Flix To Flix μίλησε με τους καλεσμένους του 55ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για τις ταινίες, τη ζωή και όλα όσα έζησαν στο πιο ακαταμάχητα φωτογενές λιμάνι της Ευρώπης.

wes anderson 607

Ο Γουες Αντερσον επιστρέφει (μετά χαράς δικής του και δικής μας) στο stop-motion! Αποδεικνύοντας πως το «The Fantastic Mr. Fox» δεν ήταν μια μεμονωμένη περίπτωση, ο Γουές Αντερσον ετοιμάζει νέα stop-motion animation ταινία, εμπνευσμένη από τον Βιτόριο Ντε Σίκα!

payne 607

Ο Αλεξάντερ Πέιν κάνει «Downsizing» σε Ματ Ντέιμον και Αλεκ Μπόλντουιν; Ο πρώτος είναι πλέον βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του, ο δεύτερος είναι στη wish list του σκηνοθέτη.

affleck 607

Ο Μπεν Αφλεκ αποδέχεται το HFA βραβείο για το «Gone Girl» μ' έναν ξεκαρδιστικό ευχαριστήριο λόγο O νέος Μπάτμαν έχει χιούμορ! Ο Μπεν Αφλεκ τη λέει άσχημα στον Ντέιβιντ Φίντσερ (όχι μία, αλλά 3-4 φορές) στον ευχαριστήριο λόγο του για το HFA βραβείο του «Gone Girl».

christoph waltz 607

Ο Κριστόφ Βαλτς είναι έτοιμος για τον «Bond 24» Καθώς ο Σαμ Μέντες μαζεύει σιγά-σιγά το καστ του για τη νέα περιπέτεια του πράκτορα 007, τα ονόματα που έρχονται στην επιφάνεια μάς ανοίγουν την όρεξη για ένα μαρτίνι.

50 shades 607

«My tastes are very singular». Το νέο τρέιλερ του « 50 Shades of Grey» μας κάνει τα γούστα Με άλλα λόγια, επιτέλους πέφτουν στο κρεβάτι...

mortdecai 607

Νέο τρέιλερ για το «Mortdecai». Ετσι που το πάει, θα ξαναγαπήσουμε τον Τζόνι Ντεπ Το νέο τρέιλερ του «Mortdecai» αποκαλύπτει όχι μόνο τον Τζόνι Ντεπ ως νέο... Πίτερ Σέλερς, αλλά κι ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό συμπληρωματικό καστ, από Γιούαν ΜακΓκρέγκορ μέχρι Ολίβια Μαν.

τόνια σωτηροπούλου 607

Η Τόνια Σωτηροπούλου πρωταγωνίστρια του Κώστα Ζάπα Μια μάλλον απρόβλεπτη συνάντηση στην επόμενη ταινία του σκηνοθετη με τίτλο «Αγάπη, Αγάπη, Αγάπη».