Buzz

Fleabag alert! Ανοιξε ρέπλικα του "Guinea Pig Cafe" στο Λονδίνο!

στα 10

Πάμε την Τετάρτη να πιάσουμε κουβέντα με τον άγνωστο στο διπλανό τραπέζι; Στο παράρτημα της γνωστής αλυσίδας βιβλιοπωλείων «Waterstone» στο Πικαντίλι, φιλοξενείται το Guinea Pig Cafe της Fleabag.

Fleabag alert! Ανοιξε ρέπλικα του "Guinea Pig Cafe" στο Λονδίνο!

Οχι, δυστυχώς δεν είναι πραγματικό καφέ - δεν μπορείς να πιεις ή να φας κάτι. Βέβαια, αν θυμάστε καλά κι από τον πρώτο κύκλο του «Fleabag», δύσκολα μπορούσες να βρεις να φας και να πιεις κάτι - η επιχειρηματικότητα της ηρωίδας δεν ήταν στο φουλ φόρτε της.

Το "Guinea Pig Cafe" που στεγάζεται στο βιβλιοπωλείο Waterstone στο Πικαντίλι του Λονδίνου, είναι περισσότερο ένας φόρος τιμής στη σειρά της Φίμπι Γουόλτερ Μπριτζ, που, ειδκά μετά το δεύτερο κύκλο ξεχώρισε, αγαπήθηκε και τιμήθηκε με ΕΜΜΥ.

Στην ουσία πρόκειται για ρέπλικα του τηλεοπτικού σετ. Ενας χώρος με τα έπιπλα, τα αντικείμενα και φυσικά τα χαριτωμένα τρωκτικά της «Μπου», της παλιάς φίλης και συνεταίρου της Fleabag, να βρίσκονται παντού.

Δείτε κι αυτό: Πάμε να φάμε στο εστιατόριο του «Breaking Bad»;

Fleabag cafe 607 2

Μαζί όμως με όλα αυτά όμως, ο φανατικός της σειράς θα βρει και έξτρα δωράκια: τη Βίβλο του «hot priest» (σκανδαλιστικό κλείσιμο ματιού η φωτογραφία του Ομπάμα μέσα στις σελίδες της), σενάρια επεισοδίων με σημειώσεις και διορθώσεις, αλλά και άλλα κείμενα της Φίμπι Γουόλτερ Μπριτζ και σκηνοθετικές οδηγίες.

Εμείς ξέρουμε τι θα ψάξουμε (για να κλέψουμε). Κι αν κι εσείς ανήκετε σε όσους αγαπήσαν τη σειρά (και την ηρωίδα) τόσο πολύ, ξέρετε ακριβώς για τι πράγμα μιλάμε.

Διαβάστε τη γνώμη του Flix: για το Fleabag

Fleabag cafe 607 1

Fleabag cafe 607 3

Fleabag cafe 607 4

Fleabag cafe 607 5

Fleabag cafe 607 6

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: