Φεστιβάλ / Βραβεία

Αυτά είναι τα 5 τραγούδια υποψήφια για τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Τραγουδιού

στα 10

Ακούστε και δείτε και τα πέντε υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα τραγούδια.

Αυτά είναι τα 5 τραγούδια υποψήφια για τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Τραγουδιού

Περίπου... αναμενόμενη η πεντάδα του Καλύτερου Τραγουδιού στις υποψηφιότητες των φετινών Χρυσών Σφαιρών, με ολοκληρωτική απουσία της «Επιστροφής της Μέρι Πόπινς» και φυσικά μεγάλο φαβορί το «Shallow» από το «Ενα Αστέρι Γεννιέται».

Από τους υποψήφιους μόνο η Ανι Λένοξ έχει κερδίσει ξανά Χρυσή Σφαίρα - για το «Into the West» από την «Επιστροφή του Βασιλιά» το 2004. Η Lady Gaga έχει κερδίσει ξανά όχι όμως σε αυτήν την κατηγορία αλλά ως ηθοποιός για το «American Horror Story» το 2016. Οι υπόλοιποι είναι όλοι πρωτοεμφανιζόμενοι.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλες τις υποψηφιότητες για τις φετινές Χρυσές Σφαίρες


All the Stars από το «Black Panther» | To υπογράφει ο Κέντρικ Λαμάρ, που το έχει γράψει μαζί με τους Μαρκ Σπίαρς, Αλ Σούκμπεργκ, Σολάνα Ρόου και Αντονι Τίφιθ. Το ερμηνεύει μαζί με τη SZA.


Girl in the Movies από το «Dumplin'» | Η Ντόλι Πάρτον υπογράφει στίχους, μουσική και ερμηνεία, όπως και στα υπόλοιπα τραγούδια που έγραψε για την ταινία στην οποία η Τζένιφερ Ανιστον υποδύεται τη μητέρα, πρώην βασίλισσα της ομορφιάς, μιας plus size κόρης.


Requiem For a Private War από το «Α Private War» | Το υπογράφει και το ερμηνεύει η Ανι Λένοξ που γνώριζε προσωπικά την πολεμική ανταποκρίτρια Μαρί Κόλβιν, πριν αυτή πεθάνει στη Συρία το 2012.


Revelation από το «Boy Erased» | Το υπογράφει ο Τρόγια Σίβαν μαζί με τον Γιόνσι των Sigur Ros.


**Shallow από το «Ενα Αστέρι Γεννιέται» | Το μεγάλο φαβορί (και για το Οσκαρ) σε στίχους και μουσική των Lady Gaga, Μαρκ Ρόνσον, Αντονι Ροσομάντο και Αντριου Γουάιατ.


Διαβάστε εδώ περισσότερα Best of 2018, με λίστες, ανασκοπήσεις, τα καλύτερα και τα χειρότερα της χρονιάς που τελειώνει σε λίγο