Buzz

«Finding Dory»: Επιτέλους μια συνέχεια στο «Ψάχνοντας τον Νέμο»

στα 10

Είναι μια από τις καλύτερες και πιο αγαπημένες ταινίες της Pixar. Γιατί λοιπόν μια συνέχεια, άργησε τόσο; Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι έρχεται!

«Finding Dory»: Επιτέλους μια συνέχεια στο «Ψάχνοντας τον Νέμο»
Ντόρι! Ντόρι! Ντόρι!

Και μάλιστα, όπως αντιλαμβάνεστε από τον τίτλο της, θα είναι επικεντρωμένη στην Ντόρι το ξεχασιάρικο ψάρι στο οποίο δάνεισε την φωνή της η Ελεν Ντετζενέρις και το οποίο υπήρξε ένα από τα καλύτερα πράγματα στο πρωτότυπο φιλμ.

Κάτι που δεν θα μπορούσε να ενθουσιάσει περισσότερο την ίδια την Ελεν που για χρόνια προσπαθούσε και συχνά αναρωτιόταν on air γιατί μια συνέχεια στην ταινία, αργεί τόσο να έρθει.

Ετσι μετά την ανακοίνωση από την Disney, η Ελεν ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα στο κοινό της τηλεοπτικής της εκπομπής, με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει: τον πολύ αστείο.

Το φιλμ θα διαδραματίζεται περίπου έναν χρόνο μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και όπως λέει ο σκηνοθέτης Αντριου Στάντον αυτή τη φορά η Ντόρι θα βρει τη δική της οικογένειά: «Ενα πράγμα που δνε μπορούσαμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε απ΄ όταν κάναμε το Νέμο ήταν πως η Ντόρι βρέθηκε μόνη της στον ωκεανό τη μέρα που συνάντησε τον πατέρα του Νέμο. Στο «Finding Dory» θα έχει την ευκαιρία να βρει και πάλι τους αγαπημένους της και στην πορεία θα μάθει ένα δυο πράγματα για το νόημα της οικογένειας»

2

Σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες από το «Ψάχνοντας τον Νέμο» θα εμφανίζονται κι εδώ, μαζί με αρκετούς καινούριους και φυσικά η Ελεν Ντετζένερις θα είναι και πάλι η Ντόρι, αφού όπως λέει ο Αντριου Στάντον: «Δεν υπάρχει η Ντόρι χωρίς την Ελεν. Εκλεψε την καρδιά των θεατών σε ολόκληρο τον κόσμο και την δικά μας εδώ στην Pixar».

Προσθέστε και τις δικές μας στη λίστα και περιμένοντας το φιλμ (το οποίο θα βγει στις αίθουσες το 2015) δείτε το απολαυστικό βίντεο από την Εκπομπή της Ελεν με την ανακοίνωση του project.