Buzz

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ δεν έχει εγκαταλείψει τα σίκουελ του «Κοριτσιού με το Τατουάζ»

στα 10

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Ντέιβιντ Φίντσερ δήλωσε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη για την τύχη των δύο βιβλίων του Στιγκ Λάρσον που περιμένουν την αμερικανική κινηματογραφική διασκευή τους.

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ δεν έχει εγκαταλείψει τα σίκουελ του «Κοριτσιού με το Τατουάζ»

Μπορεί ο Ντέιβιντ Φίντσερ να γοητεύθηκε από ένα άλλο κορίτσι (το «Gone Girl» που βγαίνει στις αίθουσες αρχές Οκτωβρίου), αλλά δεν έχει ξεχάσει το «Κορίτσι με το Τατουάζ» και τις περιπέτειές του έτσι όπως γράφτηκαν από τον Στιγκ Λάρσον και μετά την πρώτη ταινία του 2011 μοιάζουν να ξεχάστηκαν για πάντα στα συρτάρια της Sony.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε σουηδικό site, ο Φίντσερ δήλωσε πως η Sony θα ήθελε να κάνει κάτι με τη δουλειά που έχει ήδη γίνει στα δύο σίκουελ: το «The Girl Who Played With Fire» και το «The Girl Who Kicked the Hornets' Next»: «Πιστεύω πως ακριβώς επειδή η Sony έχει επενδύσει εκατομμύρια δολάρια στα δικαιώματα και τη συγγραφή του σεναρίου, δεν θα εγκαταλείψει το πρότζεκτ. Τα σενάρια δίνουν στον όποιο σκηνοθέτη τεράστιες δυνατότητες και μπορώ να αποκαλύψω πως είναι τελείως διαφορετικά από τα βιβλία.»

Ηταν Αύγουστος του 2012 όταν είχαμε πληροφορηθεί πως ο Στίβεν Ζέιλιαν γράφει το σενάριο για το «The Girl Who Played with Fire», καθυστερώντας την παραγωγή του μέχρι το 2014.

David Fincher 607 O Ντέιβιντ Φίντσερ στα γυρίσματα του «The Girl with the Dragon Tattoo»

Το 2014 έφτασε, ο Φίντσερ ενδιάμεσα παρέδωσε το τηλεοπτικό «House of Cards», δεσμεύθηκε για το επικό «20.000 Λεύγες Κάτω από τη Θάλασσα» που επίσης καθυστερεί και κανείς δεν γνωρίζει την τύχη του, αρνήθηκε να είναι ο σκηνοθέτης της βιογραφίας του Στιβ Τζομπς σε σενάριο του Ααρον Σόρκιν, γύρισε το «Gone Girl» και κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του.

Σε κάθε περίπτωση, τόσο η Ρούνι Μάρα, όσο και ο Ντάνιελ Κρεγκ έχουν δεσμευτεί για την πλήρη τριλογία βασισμένη στα best-sellers του Στιγκ Λάρσον, αλλά ακόμη κι αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει μέσα στα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: