Φεστιβάλ / Βραβεία

Berinale 2015: To Φεστιβάλ θα έχει χρώμα «Grey»

στα 10

Το «Fifty Shades of Grey», η πιο «καυτή» ταινία της χρονιάς θα ανάψει τα αίματα στην Berlinale

Berinale 2015: To Φεστιβάλ θα έχει χρώμα «Grey»

Μπορεί η είδηση πως η ταινία της Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον θα κάνει την διεθνή της πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Βερολίνου να έκανε κάμποσα φρύδια ανά τον κόσμο να ανασηκωθούν επικριτικά, αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την έλξη που ασκεί ακόμη και στο σοβαρότερο φεστιβάλ του πλανήτη, η προοπτική μιας πρεμιέρας που θα ανεβάσει την θερμοκρασία κατακόρυφα.

Κι αυτή την στιγμή, μπορεί η μανία που είχαν δημιουργήσει τα βιβλία της ερωτικής τριλογίας (πες την αν θες και πορνό για μαμάδες, δεν θα σε κατηγορήσουμε), της Ε. Λ. Τζέιμς να έχει καταλαγιάσει, εν τούτοις η ταινία δεν παύει να είναι μια από τις πλέον αναμενόμενες των επόμενων μηνών.

Η ιστορία της σεξουαλικής αφύπνισης και της μύησης μιας αθώας νεαρής στις απολαύσεις του σαδομαζοχισμού αναστάτωσε εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο μερικά καλοκαίρια πριν και τώρα φιλοδοξεί να κάνει το παγωμένο Βερολίνο λίγο πιο «hot».

fifty shades of grey 607

Ναι θα πείτε, μια ταινία σαν αυτή δεν δείχνει να ταιριάζει πολύ καλά σε ένα φεστιβάλ που προωθεί έναν κινηματογράφο «του δημιουργού», όμως λίγη ακόμη δημοσιότητα και μια πρεμιέρα που θα συζητηθεί δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Η ταινία άλλωστε θα προβληθεί στο Gala Section της Berlinale και μόνο για μία προβολή, όσο δηλαδή θα χρειαστεί ώστε οι κάμερες να καταγράψουν τους πρωταγωνιστές Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον να περπατούν στο κόκκινο χαλί και το φεστιβάλ να αποκτήσει μερικά ακόμη δημοσιεύματα...


Διαβάστε και δείτε ακόμη για το «Fifty Shades of Grey»:

Διαβάστε περισσότερα για το φεστιβάλ Βερολίνου: