Buzz

Πιάσε λίγο τις χειροπέδες: Ηρθε το νέο τρέιλερ του «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι»

στα 10

«Εντάξει, θα έρθω μαζί σου για φαγητό. Γιατί είμαι πεινασμένη.» Με μια τέτοια εισαγωγή, πώς να μη δεις με ορθάνοιχτα μάτια το νέο τρέιλερ του «Fifty Shades Darker», που μόλις κυκλοφόρησε;

Πιάσε λίγο τις χειροπέδες: Ηρθε το νέο τρέιλερ του «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι»

Με την υπογραφή του Τζέιμς Φόλεϊ (του αξέχαστου «Glengarry Glen Ross», αλλά και των μισών επεισοδίων «House of Cards»), η ερωτική οδύσσεια του ζάπλουτου γόη και της όχι-και-τόσο-αθώας παιδίσκης προχωρά στο δεύτερο κεφάλαιό της, την ταινία που θα είναι έτοιμη για τις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου για να κάνει ακόμα πιο λιγωτική τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Δείτε ακόμη: Η Μόνικα Μπελούτσι στην πισίνα. Γυμνή.

fifty shades darker poster 607

Στη νέα ταινία, ο Κρίστιαν Γκρέι, πληγωμένος απ' όσα είδαμε στο πρώτο φιλμ το 2015, προσπαθεί να ξανακερδίσει τη γνωστικιά, πια, Ανα Στιλ, αλλά εκείνη, πριν του δώσει μια ακόμα ευκαιρία, διεκδικεί νέους όρους στη σχέση τους. Ομως σκοτεινές (νάτο!) φιγούρες από το παρελθόν του Κρίστιαν επανέρχονται κι απειλούν να καταστρέψουν τις ελπίδες του ζευγαριού για ένα κοινό μέλλον. Στο «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι» επανέρχονται ο Τζέιμι Ντόρναν κι η Ντακότα Τζόνσον στους δυο πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά και οι Μάρσια Γκέι Χάρντεν, Τζένιφερ Ιλι, Λουκ Γκράιμς, Ρίτα Ορα ολόγυρα, ενώ στις νέες προσθήκες του καστ περιλαμβάνεται η Κιμ Μπέισινγκερ και ο Χιου Ντάνσι. Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ (που περιλαμβάνει ασανσέρ, μπουντουάρ, μοκέτα, κρεβάτι, δεύτερο άντρα στη ζωή της Ανα, μια ζοφερή κοπέλα που εμφανίζεται από το πουθενά και την Κιμ Μπέισινγκερ ως προφητικό cougar) κι απολαύστε. Ακόμα καλύτερα, δείτε πρώτα ξανά και το πρώτο τρέιλερ του «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι», για ένα σύντομο αλλά ικανοποιητικό double bill.

Περισσότερες αποχρώσεις του γκρι: