Buzz

«Fast & Furious 6»: Ο έρωτας του Βιν Ντίζελ κι η επιστροφή της Μισέλ Ροντρίγκεζ

στα 10

Στο πρώτο featurette που κυκλοφόρησε από τη νέα περιπέτεια των fast and furious, η έμφαση πέφτει στο… ρομάντζο!

«Fast & Furious 6»: Ο έρωτας του Βιν Ντίζελ κι η επιστροφή της Μισέλ Ροντρίγκεζ

Με τις οδομαχίες, τις μοιραίες γυναίκες και τους ατρόμητους, σκληρούς σαν πέτρα άντρες, να επιστρέφουν για έκτη φορά στη μεγάλη οθόνη, κάθε νέο υλικό που κυκλοφορεί από το «The Fast & Furious 6» μας γεμίζει με γλυκιά αναστάτωση. Η ταινία ετοιμάζεται να γκαζώσει στις οθόνες στις 23 Μαΐου (σε Αμερική και Ελλάδα ταυτόχρονα), με ακόμα πιο εντυπωσιακές σκηνές δράσεις, αλλά έμφαση και στις ερωτικές ανησυχίες των ηρώων, με αφορμή την απρόσμενη συνάντηση του Τορέτο με τη Λέτι, δηλαδή του Βιν Ντίζελ με τη Μισέλ Ροντρίγκεζ που παραμένει, ως τι έκπληξη, εν ζωή.

Δείτε παρακάτω το πρώτο featurette του «Fast & Furious 6», όπου οι δύο συγκεκριμένοι πρωταγωνιστές μιλούν για την ταινία και την εξέλιξη του ειδυλλίου τους.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, το έκτο επεισόδιο της περιπέτειας βρίσκει τους ήρωες διασκορπισμένους στα πέρατα του κόσμου. Απ’ όταν ο Ντομ (Βιν Ντίζελ) και ο Μπράιαν (Πολ Γουόκερ) εξασφάλισαν 100 εκ. δολάρια για την ομάδα τους μετά τη «μάχη» του Ρίο, το μόνο σκοτεινό σημείο στις ζωές τους είναι ότι, για ν’ αποφύγουν μια πιθανή σύλληψη, δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Εν τω μεταξύ, ο Χομπς (Ντουέιν Τζόνσον) καταδιώκει, διατρέχοντας 12 χώρες, μια αντίπαλη συμμορία θανατηφόρων αυτοκινητιστών, με επικεφαλής τον Λουκ Εβανς και βοηθό του τη Λέτι (Μισέλ Ροντρίγκεζ), την παλιά αγάπη του Ντομ που θεωρούσε νεκρή. Ο μόνος τρόπος να μπει φρένο στη νέα συμμορία είναι μια καθοριστική μονομαχία στο δρόμο κι έτσι ο Χομπς ζητά από τον Ντομ να συγκεντρώσει την ομάδα του στο Λονδίνο. Αν τα καταφέρουν, η «πληρωμή» τους θα είναι η επίσημη συγχώρεση που θα τους επιτρέψει να γυρίσουν στις ζωές που άφησαν πίσω.

Δείτε πιο κάτω το featurette, χαζέψτε φωτογραφίες στο gallery, διαβάστε περισσότερα για το «Fast & Furious 6» και δείτε το τρέιλερ εδώ.