Buzz

Τι θα λέγατε αν το επόμενο «Fast and Furious» πήγαινε στο διάστημα;

στα 10

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έκανε cross over και με ένα άλλο διάσημο διαστημικό franchise. Κι όχι δεν μιλάμε για το «Alien».

Τι θα λέγατε αν το επόμενο «Fast and Furious» πήγαινε στο διάστημα;

Με το «The Fate of the Furious» προ των πυλών, πολλές είναι οι φήμες που ακούγονται για το μέλλον αυτού του πολυαγαπημένου για αρκετούς franchise. Με την δράση στις τελευταίες ταινίες να πατάει ολοένα και περισσότερο γκάζι, πολλές είναι οι θεωρίες που ακούγονται από τους οπαδούς της οι οποίες μοιάζουν και αρκετά εξωπραγματικές. Μια από τις πιο επικρατέστερες, και ταυτόχρονα ίσως η πιο τρελή, ιδέα είναι αυτή που θέλει τον Ντόμινικ Τορέννο (Βιν Ντίζελ) και την οικογένειά του να πηγαίνει στο διάστημα, και η αλήθεια είναι πως δεν μας ακούγεται και τόσο παράξενη.

Μάλιστα σε μια πρόσφατη συνέντευξή του σεναριογράφου των τελευταίων επεισοδίων της σειράς, Κρις Μόργκαν, όταν ρωτήθηκε για το αν θα δούμε το καστ να ταξιδεύει στα αστέρια (κυριολεκτικά) δεν απάντησε αρνητικά. Πιο συγκεκριμένα είπε πως «τον τελευταίο καιρό με ρωτάνε διάφορα πάνω σε αυτό. ‘Θα πάτε στο διάστημα;’ ή ‘Σε παρακαλώ μην πάτε στο διάστημα, γιατί αν το κάνετε θα με χάσετε [ως οπαδό της σειράς]. Ο μόνος λόγος για να το κάνω είναι μόνο αν υπάρχει ένα καλό στόρι για σενάριο.»

Διαβάστε ακόμα: To τρέιλερ του «The Fate of the Furious» είναι αυτό ακριβώς που περιμένεις (και κάτι παραπάνω)

fate of the furious

Και τότε είναι που ο Μόργκαν συνέχισε με το «τι θα λέγατε αν εμφανιζόταν και ο χαμένος αδερφός του Ντομ, ο Ρίτσαρντ Ρίντικ;» Το να ενώσεις τα δυο αυτά frachise, «Fast and Furious» με «The Chronicles of Riddick», μοιάζει εξωπραγματικό αλλά ταυτόχρονα έχει και μια λογική… Εξάλλου δεν θα είναι και η πρώτη φορά που θα βλέπαμε δυο μεγάλα frachise να κάνουν cross-over. Παλιότερα είχαμε και τα «Alien vs Predator» και «Freddy vs Jason», χωρίς όμως κανένα από αυτά να έχει την επιτυχία που περίμεναν. Βέβαια θα ήταν απίστευτα τρελό να βλέπαμε δυο Βιν Ντίζελ να προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο από εξωγήινους (;), ή κάτι τελοσπάντων.

Επίσης, μιας και οι ιδέες αρχίζουν να παίρνουν φωτιά, ίσως δούμε και το «Fast and the Furious» να κάνει cross-over και μια άλλη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βιν Ντίζελ, το «xXx».

Διαβάστε ακόμα: