Buzz

Fargo 3: Ο αγνώριστος Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο πρώτο teaser για το νέο κύκλο

στα 10

Σ' ένα μήνα κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος του τηλεοπτικού «Fargo» και ήδη μάς έχει ενθουσιάσει. Από το πρώτο teaser.

Fargo 3: Ο αγνώριστος Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο πρώτο teaser για το νέο κύκλο

Στις 19 Απριλίου θα κάνει πρεμιέρα στο FX ο 3ος κύκλος του «Fargo» και πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο του teaser - στην ατμόσφαιρα και το ύφος που μας έχει συνηθίσει η επιτυχημένη σειρά.

Και με μία έξτρα έκπληξη: την μεταμόρφωση του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ.

Σύμφωνα με παλιότερο ρεπορτάζ ο ΜακΓκρέγκορ είχε συμφωνήσει να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς. Ή μάλλον δύο... Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού FX, στην τρίτη σεζόν ο ηθοποιός θα υποδύεται δύο αδέλφια πολύ διαφορετικά μεταξύ τους: Ο Εμιτ Στάσι είναι ο βασιλιάς των πάρκινγκ της Μινεσότα. Ενας γοητευτικός, αυτοδημιούργητος, αληθινός μεγιστάνας της μεσιτικής και οικογενειάρχης, ο Εμιτ βλέπει τον εαυτό του ως ένα πραγματικό αμερικανικό success story. Ο ελαφρώς νεότερος αδελφός του, Ρέι, από την άλλη, αποτελεί περισσότερο παράδειγμα προς αποφυγή. Φαλακρός, κοιλαράς, ο Ρέι είναι το είδος του ανθρώπου που η καλύτερη στιγμή της ζωή του ήταν στο σχολείο. Τώρα εργάζεται ως επιτηρητής αποφυλακισμένων και κατηγορεί τον αδελφό του για τις ατυχίες του.

Διαβάστε αναλυτικά: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ επί δύο στον τρίτο κύκλο του «Fargo»!

Fargo 3 teaser 607

Κι αυτόν εδώ βλέπουμε στο teaser - να τελειώνει εσπευσμένα το δείπνο του στο τοπικό Diner (με σβησμένα τα φώτα σε κομβικά γράμματα, ώστε να διαβάζει η πινακίδα Die) όταν μία αστυνομικός μπαίνει στο χώρο.

Nα υπενθυμίσουμε ότι, μετά το διάλειμμα της δεύτερη σεζόν που εκτυλισσόταν στη δεκαετία του ’70, η τρίτη θα διαδραματίζεται το 2010, λίγα χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου κύκλου.

Πατήστε το play:

.

Για περισσότερο «Fargo» διαβάστε ακόμη