Buzz

Fargo 3: ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και η γυμνή σκηνή του

στα 10

Aπό το πρώτο κιόλας επεισόδιο του 3ου κύκλου του «Fargo», ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ προκαλεί. Κι όχι μόνο για τη γυμνή σκηνή του...

Fargo 3: ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και η γυμνή σκηνή του

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ παίζει αρκετές φορές «εναντίον» του. Αλλες δύο φορές τον έχουμε δει στην μεγάλη οθόνη να... ανταγωνίζεται τον εαυτό του σε διπλό ρόλο: το 2005 στο «The Island» ερμήνευσε τον σατανικό σχεδιαστή και τον παγιδευμένο του κλώνο, ενώ δέκα χρόνια μετά, στο «Last Days in the Desert», έπαιξε και τον Ιησού και τον Διάβολο. Σήμερα, ο 46χρονος Σκωτσέζος, κάνει πρεμιέρα στην μικρή οθόνη και πάλι σε διπλό ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα: Fargo 3: Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ αποκαλύπτει (και) το άλλο του πρόσωπο

Ewan McGregor FARGO 607 1

Στον τρίτο κύκλο του «Fargo» ο ΜακΓκρέγκορ υποδύεται δύο αδέλφια πολύ διαφορετικά μεταξύ τους: Ο Εμιτ Στάσι είναι ο βασιλιάς των πάρκινγκ της Μινεσότα. Ενας γοητευτικός, αυτοδημιούργητος, αληθινός μεγιστάνας της μεσιτικής και οικογενειάρχης, ο Εμιτ βλέπει τον εαυτό του ως ένα πραγματικό αμερικανικό success story. Ο ελαφρώς νεότερος αδελφός του, Ρέι, από την άλλη, αποτελεί περισσότερο παράδειγμα προς αποφυγή. Φαλακρός, κοιλαράς, ο Ρέι είναι το είδος του ανθρώπου που η καλύτερη στιγμή της ζωή του ήταν στο σχολείο. Τώρα εργάζεται ως επιτηρητής αποφυλακισμένων και κατηγορεί τον αδελφό του για τις ατυχίες του.

Ewan McGregor FARGO 607 2

Από ό,τι όμως ομολογεί ο ίδιος, η πρόκληση αυτού του διπλού ρόλου ήταν η μεγαλύτερη της καριέρας του. Μόλις είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «T2 Trainspotting» όπου ήταν στην καλύτερη φυσική φόρμα της ζωής του, όταν δέχτηκε την πρόταση και τις απαιτήσεις του δημιουργού του «Fargo», Νόα Χόλεϊ: έπρεπε να παχύνει, να ξυρίσει το κεφάλι του (για να στέκονται οι περούκες καλύτερα) και να υιοθετήσει αριστοτεχνικά, όχι μία αλλά δύο είδη "Μινεσότα προφορών" - κάτι που αποτελεί σήμα κατατεθέν των ηρώων του «Fargo».

Ewan McGregor FARGO 607 3

«Οταν συναντήθηκα με τον Νόα, του αντιπρότεινα να φορέσω "παχάκια" για να κλέψω το θέμα κιλών» εξομολογείται στο Vanity Fair ο ΜακΓκρέγκορ. «Ομως με κοίταξε πολύ σοβαρά στα μάτια και μου είπε: "πρέπει να παχύνεις". Με το πρώτο επεισόδιο κατάλαβα γιατί. Θα έπρεπε να με δείξει να βγαίνω από το μπάνιο. Και να είμαι παρατημένος, παχύς. Δε θα ήταν ειλικρινές, διαφορετικά...»

«Είμαι μικρόσωμος. Δεν έχω συνηθίσει να κουβαλάω τόσο έξτρα βάρος. Δεν αισθάνεσαι καλά με τόσο βάρος. Μου αρέσει στη ζωή μου να είμαι αδύνατος και γυμνασμένος. Αλλά ίσως ακριβώς για αυτό κατάλαβα το ρόλο. Λειτούργησε όλο αυτό...»

Η συμπρωταγωνίστριά του Κάρι Κουν, το διαβεβαιώνει: «Οταν η Ολίβια (Σαντοβαλ) πρωτοσυνάντησε τον Γιούαν στο γύρισμα, μου ψυθίρισε: "πωπω, ο ΜακΓκρέγκορ αφέθηκε πολύ, πώς έγινε έτσι;" κι όλοι σκάσαμε στα γέλια...»

Για περισσότερο «Fargo» διαβάστε ακόμη