Buzz

Fargo: επιτέλους το trailer μάς συστήνει τους «πολύ φιλικούς κατοίκους» του 2ου κύκλου

στα 10

Είδαμε τα teasers, ήρθε η ώρα για το πρώτο trailer - και τι trailer! Ο δεύτερος κύκλος Fargo μοιάζει ήδη κερδισμένο στοίχημα. Είστε έτοιμοι να βρεθείτε «in the right place, at the wrong time?»

Fargo: επιτέλους το trailer μάς συστήνει τους «πολύ φιλικούς κατοίκους» του 2ου κύκλου

Πρέπει να κάνουμε υπομονή τρεις ακόμα μήνες - ο δεύτερος κύκλος Fargo ξεκινά τον Οκτώβριο. Μέχρι τότε όμως, όσα το FX κανάλι έχει κυκλοφορήσει μάς καθησυχάζουν: η σειρά έχει παραμείνει πιστή στο «Κοενικό» εμπνευσμένο, ξηρό, κατάμαυρο χιούμορ, καστ από character actors που δίνουν τις σωστές διαστάσεις στους ρόλους, αλλά και λαμπερούς πρωταγωνιστές που επιστρέφουν στην τηλεόραση για να τσαλακώσουν την εικόνα τους και να αναμετρηθούν με τολμηρό, φρέσκο υλικό (πόση ειρωνία ότι αυτό πια υπάρχει στην μικρή και όχι στην μεγάλη οθόνη;)

Δείτε ακόμα: Η Κίρστεν Ντανστ ξεπλένει τα χέρια της από το... αίμα στο teaser του «Fargo 2»

Fargo 2 607 1

Να θυμίσουμε ότι δεύτερος κύκλος του «Fargo» μάς επιστρέφει στο 1979 και στο Λαβέρν της Μινεσσότα, ξετυλίγοντας το μυστήριο γύρω από το περιστατικό των «Sioux Falls», στο οποίο αναφερόταν συχνά ο πρώην αστυνομικός και νυν εστιάτορας πατέρας της Μόλι (Κιθ Κάρανταϊν) στον πρώτο κύκλο. Νεαρός αστυνομικός τότε ο Λου Σόλβερσον (τον ερμηνεύει ο Πάτρικ Γουίλσον), βετεράνος του Βιετνάμ, φιλήσυχος, ταπεινός και αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας, καλείται να ερευνήσει ένα έγκλημα που συμβαίνει στην περιοχή του αλλά συνδέεται με το ευρύτερο δίκτυο μαφίας του Φάργκο.

Fargo 2 607

Fargo 2 607 3

Θυμηθείτε επίσης: Κανένας τρυποκάρυδος δεν μπορεί να καλύψει τον ήχο από τις σφαίρες στο πρώτο teaser του 2ου κύκλου του «Fargo»

Ο πεθερός του και λίγο παλιάς κοπής σερίφης της περιοχής, Χανκ Λάρσον (Τεντ Ντάνσον) είναι εκείνος που τον βοηθά να επιλύσει την υπόθεση. Η έρευνά τους θα τους οδηγήσει στον Καρλ Γουέδερς (Νικ Οφερμαν), ο οποίος ερμηνεύει έναν δικηγόρο από το γειτονικό Λαβέρν - βετεράνος από τον πόλεμο στην Κορέα, ο Γουέδερς είναι αλκοολικός, τυχοδιώκτης και λογοπλάνος.

Διαβάστε όλα όσα θέλετε να μάθετε για το «Fargo», καθώς και όλα τα recap των επεισοδίων του πρώτου κύκλου εδώ

Fargo 2 607 4

Το πρόσωπο της νέας τάξης της μαφίας είναι ο «Τζο Μπούλο» (Μπραντ Γκάρετ), τον οποίο χρησιμοποιούν ως βιτρίνα τα μεγάλα αφεντικά. Το δεξί του χέρι, ο Μάικ Μίλιγκαν (Μποκίμ Γουντμπαϊν), ένας χαμογελαστός διαφθαρμένος ντετέκτιβ. Αντίπαλοί τους, η παλαιότερη μαφιόζικη οικογένεια του Φάργκο - οι Γκέρχαρντς, τους οποίους τώρα διευθύνει η μητέρα της οικογένειας, Φλόιντ Γκέρχαρντ (Τζιν Σμαρτ), κάτι που δυσαρεστεί τον μεγάλο της γιο Ντοντ Γκέρχαρντ (Τζέφρι Ντόνοβν), ο οποίος, φιλόδοξος και ανυπόμονος, θέλει να πάρει την εξουσία στα χέρια του. Ο μεσαίος γιος, Μπέρ Γκέργχαρντ (Ανγκους Σάμψον), είναι ο πιο τίμιος της οικογενείας, ενώ ο πιτσιρικάς Ράι Γκέρχαρντ (Κίραν Κάλκιν) γαυγίζει πολύ αλλά δεν δαγκώνει.

Fargo 2 607 2

Η Κίρστεν Ντανστ ερμηνεύει την little miss sunshine κομμώτρια της μικρής πόλης, σύζυγο του χασάπη (στο ρόλο ο Τζέσι Πλίμονς του «Friday Night Lights»), που κάνει μεγάλα όνειρα, αλλά ζει μία μικρή περιορισμένη ζωή. Οπως είδατε στα teasers κι όπως υποψιαζόμαστε και από το trailer, η μικρή της ζωή θα μπλέξει με τα μεγάλα κόλπα, όταν ο Γκέρχαρντ θα βρεθεί να κρύβεται στο υπόγειο του σπιτιού τους και εκείνη, άγνωστο προς το παρόν γιατί, μετά από λίγο προσπαθεί με μανία να ξεπλύνει τα αίματα από την μπλούζα της.

Ανυπομονώντας να εξαφανιστούμε στο παγωμένο και παγερό μέχρι το κόκκαλο σύμπαν του Fargo 2, απολαμβάνουμε το trailer. Δυναμώστε τον ήχο για να πιάσετε όλες τις βιτριολικές, κατάμαυρα αστείες ατάκες των «πολύ φιλικών κατοίκων»:

.

Διαβάστε περισσότερα:

Tags: fargo, fargo 2