Buzz

Φαν του «Χάρι Πότερ», χαρείτε! Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται»

στα 10

Ακόμη κι αν δεν μας πάει πίσω στο Χόγκουορτς, η ταινία του Ντέιβιντ Γέιτς βασισμένη στο βιβλίο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, ανήκει στο σύμπαν του αγαπημένου μάγου...

Flix Team
Φαν του «Χάρι Πότερ», χαρείτε! Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται»

Τα γυρίσματα του «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται» ξεκίνησαν χθες, 17 Αυγούστου, στα studio της Warner Bros., στο Λίβσντεν, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτη των τελευταίων τεσσάρων ταινιών «Χάρι Πότερ».

Η πρώτη ταινία της σειράς που θα βασίζεται στο «Fantastic Beasts and Where to Find Them» θα έχει για κεντρικό ήρωά της τον Νιουτ Σκαμάντερ, έναν διακεκριμένο μαγοζωολόγο του Κόσμου των Μάγων, και φανταστικό συγγραφέα του βιβλίου και όπως δηλώνει η Ρόουλινγκ δεν θα έχει σχέση με τον Χάρι Πότερ: «Αν και η ταινία θα τοποθετείται στο ευρύτερο σύμπαν των μαγισσών και των μάγων, στο οποίο έζησα ευτυχισμένη για δεκαεπτά χρόνια», το "Fantastic Beasts and Where to Find Them" δεν είναι ούτε πρίκουελ ούτε σίκουελ του Χάρι Πότερ, αλλά μια ανάπτυξη του κόσμου της μαγείας. Οι νόμοι και τα έθιμα της κρυφής κοινότητας των μάγων θα είναι οικεία σε όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία του Χάρι Πότερ ή έχουν δει τις ταινίες, αλλά η ιστορία του Νιουτ ξεκινάει στη Νέα Υόρκη, εβδομήντα χρόνια πριν εμφανιστεί ο Χάρι Πότερ.»

fantastic beasts cover 607

Ο Έντι Ρέντμέιν κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Κάθριν Γουότερστον, η Άλισον, ο Νταν Φόγκλερ, ο Έζρα Μίλερ,η Σαμάνθα Μόρτον, η Τζεν Μάρεϊ, η Φέιθ Γουντ-Μπλάγκρόουβ, και ο Κόλιν Φάρελ.

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ υπογράφει και το σενάριο της ταινίας, η οποία θα κυκλοοφόρήσει στις ελληνικές αίθουσες, στις 17 Νοεμβρίου 2016, από την Tanweer.

Διαβάστε περισσότερα για το «Fantastic Beasts and Where to Find Them»