Buzz

«Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald»: μόλις κυκλοφόρησε το trailer!

στα 10

Επιστροφή στα φανταστικά πλάσματα με το πρώτο επίσημο trailer. Θυμηθείτε: η ταινία έρχεται στις αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου του 2018!

Flix Team
«Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald»: μόλις κυκλοφόρησε το trailer!

To «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald» διαδραματίζεται το 1927, λίγους μήνες από τότε που ο Νιουτ βοήθησε στην αποκάλυψη και τη σύλληψη του διαβόητου σκοτεινού μάγου Γκέλερτ Γκρίντεβαλντ. Ωστόσο, όπως ακριβώς υποσχέθηκε, ο Γκρίντεβαλντ κατάφερε να πραγματοποιήσει μια θεαματική απόδραση και από τότε συγκεντρώνει περισσότερους ακόλουθους προκειμένου να πετύχει το σκοπό του – να εξυψώσει τους μάγους πάνω απ’ όλα τα μη μαγικά πλάσματα. Ο μόνος που ίσως μπορεί να τον σταματήσει είναι ο μάγος που κάποτε ήταν ο καλύτερός του φίλος: ο Αλμπους Ντάμπλντορ. Αλλά ο Ντάμπλντορ θα χρειαστεί βοήθεια από τον μάγο που βοήθησε ήδη μια φορά στον παροπλισμό του Γκίντεβαλντ, τον πρώην μαθητή του, Νιουτ Σκαμάντερ. Η νέα αυτή περιπέτεια θα επανενώσει τον Νιουτ με την Τίνα, την Κουίνι και τον Τζέικομπ, αλλά η αποστολή του θα δοκιμάσει επίσης τις σχέσεις τους, καθώς αντιμετωπίζουν νέες απειλές σε έναν σταδιακά όλο και πιο επικίνδυνο και διχασμένο κόσμο μαγείας.

Διαβάστε ακόμη: Δεν θα αναφερθεί η σεξουαλικότητα του Ντάμπλντορ στο «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ»

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald 607

Η ταινία θα επεκτείνει τον μαγικό κόσμο της σειράς, καθώς η δράση θα μεταφερθεί από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο κι από εκεί στο Παρίσι, ενώ μια σειρά από αναφορές-έκπληξη στις ιστορίες του Χάρι Πότερ αναμένεται να ενθουσιάσουν τους οπαδούς των βιβλίων και των ταινιών.

Θυμηθείτε κι αυτό: Μαγικό! Ακούστε τον Έντι Ρεντμέιν να διαβάζει απόσπασμα από το audiobook του «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται»

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ έγραψε το σενάριο την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο γνώριμος στο σύμπαν του Χάρι Πότερ Ντέιβιντ Γέιτς κι Εντι Ρέντμεϊν και ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφουν στους ρόλους των Νιουτ Σκαμάντερ και Γκέλερτ Γκρίντεβαλντ αντίστοιχα, μαζί με τους Εζρα Μίλερ, Κάθριν Γουότερστον, Αλισον Σούντολ και Νταν Φόγκλερ. Ο Τζουντ Λο θα υποδυθεί σε νεότερη ηλικία τον Νταμπλντορ, ο οποίος έγινε διάσημος στις ταινίες του Χάρι Πότερ μέσα από τις ερμηνείες των Ρίτσαρντ Χάρις και Μάικλ Γκάμπον.

Δείτε το πρώτο trailer που μόλις κυκλοφόρησε:


Θυμηθείτε και το πρώτο teaser:


fantastic beasts 2 607

fantastic beasts 2 607

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald 607

Διαβάστε ακόμη