Buzz

Ο Εζρα Μίλερ μεταμορφώνεται σε Σαλβαδόρ Νταλί

στα 10

Ο Μίλερ θα υποδυθεί τον νεαρό Νταλί στη βιογραφική ταινία που θα σκηνοθετήσει η Μαίρη Χάρον, ενώ ο Μπεν Κίνγκσλεϊ θα ερμηνεύσει τον διάσημο σουρεαλιστή ζωγράφο σε μεγαλύτερη ηλικία.

Ο Εζρα Μίλερ μεταμορφώνεται σε Σαλβαδόρ Νταλί

Αφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την ανατριχιαστική ερμηνεία του στο «Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν» της Λιν Ράμσεϊ, αλλά και με το «The Perks of Being a Wallflower», για να συμμετάσχει στη συνέχεια σε υπερηρωικά franchise και blockbuster όπως το «Justice League» (όπου υποδύθηκε τον Flash) και το «Fantastic Beasts and Where to Find Them».

Ο Εζρα Μίλερ ετοιμάζεται τώρα να υποδυθεί έναν από τους πιο εκκεντρικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών, στο biopic που ετοιμάζει η Μαίρη Χάρον («I Shot Andy Warhol», «American Psycho») για τον Σαλβαδόρ Νταλί, με τον Μπεν Κίνγκσλεϊ να έχει αναλάβει τον ρόλο του διάσημου σουρεαλιστή ζωγράφου σε μεγαλύτερη ηλικία.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ ετοιμάζει το δικό του biopic για τον συνθέτη Λέοναρντ Μπέρνσταϊν

Ezra Miller 607

Το «Dali Land», όπως είναι ο τίτλος της ταινίας, θα εκτυλίσσεται το 1973 στη Νέα Υόρκη και στην Ισπανία, με συνδετικό κρίκο τον υπάλληλο μιας γκαλερί ο οποίος αναλαμβάνει να βοηθήσει τον Νταλί να προετοιμάσει μια μεγάλη έκθεση. Ενώ όμως ο νεαρός ευελπιστεί να γνωρίσει μερικά από τα μυστικά της ζωγραφικής δίπλα στον σπουδαίο καλλιτέχνη, αντ’ αυτού βυθίζεται σε μια δίνη από άγρια πάρτι, προσωπικές διαμάχες και σε μια πλευρά του κόσμου της τέχνης όπου κυριαρχούν το χρήμα και το δράμα.

Το καστ συμπληρώνουν ο Τιμ Ροθ, ο Φρανκ Ντιλέιν και η προσφάτως υποψήφια για Οσκαρ (για τον ρόλο της στο «Phantom Thread») Λέσλι Μάνβιλ, η οποία θα υποδυθεί τη μούσα του Νταλί, Γκαλά.

Η Χάρον ολοκλήρωσε μόλις το «Charlie Says», μια ταινία γύρω από τις γυναίκες της συμμορίας του Μάνσον, και το «Dali Land» αναζητά ήδη αγοραστές στο Φεστιβάλ Καννών, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στον Καναδά και στην Ισπανία τον Νοέμβριο.

Ezra Miller 607

Διαβάστε ακόμη