Buzz

«Extremely Loud & Incredibly Close»: δεύτερο τρέιλερ, μεγαλύτερη συγκίνηση!

στα 10

Η νέα ταινία του Στίβεν Ντάλντρι, το «Extremely Loud & Incredibly Close», βγαίνει στην Αμερική στις 20 Ιανουαρίου και παρουσιάζει ένα δεύτερο τρέιλερ, σε περίπτωση που δεν κλάψαμε αρκετά με το πρώτο!

«Extremely Loud & Incredibly Close»: δεύτερο τρέιλερ, μεγαλύτερη συγκίνηση!

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τζόναθαν Σαφράν Φόερ, η καινούρια ταινία του Στίβεν Ντάλντρι («Οι Ωρες») δεν χρειάζεται τίποτα άλλο εκτός από την υπόθεση της, το καστ της και τις εντυπώσεις που παίρνουμε από τα τρέιλερ της (δείτε το πρώτο που κυκλοφόρησε στα τέλη Σεπτεμβρίου), για να κατευθυνθεί εξπρές για το συγκινητικότερο, ίσως κι εμπορικότερο δράμα της χρονιάς!

Η ιστορία είναι αυτή ενός μικρού, παράξενου αγοριού που ο πατέρας του έχει πεθάνει στην τραγωγία της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στους Δίδυμους Πύργους. Ο 11χρονος Οσκαρ Σελ, ερασιτέχνης εφευρέτης, γαλλόφιλος και πασιφιστής, ανακαλύπτει ένα κλειδί και προσπαθεί, διασχίζοντας τη Νέα Υόρκη, να βρει ένα τελευταίο μήνυμα που πιστύει ότι του έχει αφήσει ως παρακαταθήκη ο πατέρας του.

Στο ρόλο της μητέρας του, η Σάντρα Μπούλοκ συζητιέται για το Οσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου, ενώ στο πλευρό της παίζουν ακόμη ο Τομ Χανκς (στο ρόλο του πατέρα), ο Τζον Γκούντμαν, η Βαιόλα Ντέιβις, ο Τζέφρι Ράιτ, ο Μαξ Φον Σίντοφ, ο Τζέιμς Γκαντολφίνι και ο μικρός Τόμας Χορν στο ρόλο του ανήλικου πρωταγωνιστή.

Το «Extremely Loud & Incredibly Close» συγκεντρώνει πάνω του επιπλέον και όλον τον συναισθηματισμό των Αμερικάνων για την 11η Σεπτεμβρίου, γιατί αντίθετα με τις προβλέψεις, οι ταινίες που έγιναν για να σηματοδοτήσουν τη δέκατη επέτειο της τραγωδίας ήταν ελάχιστες, οπότε ο Ντάλντρι μαγνητίζει όλες τις αναμνήσεις και τη θλίψη της απώλειας.

Από το δεύτερο τρέιλερ (δείτε το παρακάτω βίντεο), μπορεί να λείπει η συγκινησιακή ένταση του «Where the Streets Have no Name» των U2, αλλά η αναλυτικότερη περιγραφή της πλοκής και η… συμβουλή ότι «αν κάτι είναι εύκολο να βρεθεί, δεν αξίζει να το ψάξεις», σπάνε κόκκαλα!